Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό στην Ευρώπη η Αταλάντα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό στην Ευρώπη η Αταλάντα

by admin

Την αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Βερόνα αναλύει στην σημερινή του στήλη ο Bats, καταλήγοντας σε σημείο που ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αταλάντα – Βερόνα

Στην Serie A πηγαίνουμε για τα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Δευτέρας, για το παιχνίδι Αταλάντα – Βερόνα. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, καθώς η ομάδα του Γκασπερίνι θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στην εξάδα, αλλά και να κυνηγήσει όσο μπορεί την πέμπτη θέση που δεν αποκλείεται να της δώσει το εισιτήριο για το Champions League. Από την άλλη η Βερόνα έπεσε ξανά στην ζώνη του υποβιβασμού, και ακόμα κι ο βαθμός της ισοπαλίας θα της έδινε τεράστια ανάσα. Αρκετά καλύτεροι οι γηπεδούχοι ποιοτικά, ειδικά στο Μπέργκαμο, οπότε δύσκολα θα αφήσουν βαθμούς σε ένα τέτοιο ματς. Δεδομένου όμως κι ότι αγωνίζονται με τη Λίβερπουλ σε τρεις ημέρες για τα προημιτελικά του Europa League, περιμένουμε να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να αρκεστούν σε μια επαγγελματική νίκη. Γι’ αυτό θα πάρουμε το combo 1 & under 3,5 στο 2.38 της Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
21:45

Αταλάντα – Βερόνα

1 & under 3,5

2.38
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like