Αρχική » Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά & Ανάλυση

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων να ανακτήσουν το προβάδισμά τους στην σειρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
  • Διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Ντιφαλά, Νέντοβιτς.
  • Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 23-14 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Η παρουσία του στα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας είναι σίγουρα πετυχημένη, αφού κατάφερε να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς. Το βράδυ της Παρασκευής προσπάθησε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 77-69, έχοντας σε κακή βραδιά αρκετά από τα βασικά του γρανάζια. Ο Πίτερς έκανε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 20 πόντους. Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να τελειώσει τη σειρά με δύο νίκες στο ΣΕΦ.

Stat attack: Έχει την καλύτερη άμυνα με 75,1 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Επιστρέφει και ο Παπανικολάου, γεμίζοντας το οπλοστάσιο του Μπαρτζώκα.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχασε το πλεονέκτημά της στο πρώτο ματς, αλλά βρήκε τα αποθέματα να φέρει τη σειρά στα ίσια το βράδυ της Παρασκευής. Κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό και να κυριαρχήσει στις δυο ρακέτες, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Πάρκερ, Ερνανγκόμεθ και Βέσελι. Έρχεται στον Πειραιά, με σκοπό να πετύχει τουλάχιστον μία νίκη, ώστε να ανακτήσει το πλεονέκτημα.

Stat attack: Σκοράρει 82,3 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα για τους Καταλανούς.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά για τον αγώνα

Μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να είναι δίκαια το φαβορί. Μέχρι τώρα στη σειρά δείχνει πιο έτοιμος από τους Καταλανούς και έχει μια μεγάλη ευκαιρία, να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να βρεθεί στο Final 4. Καλό είναι να αποφύγουμε τα σημεία σε αυτά τα play offs. H αξία είναι στα ειδικά και συγκεκριμένα στα λάθη της αναμέτρησης. Μιλάμε για δυο σφιχτές άμυνες, που ασκούν πίεση στον αντίπαλο και τον αναγκάζουν σε πολλά λάθη. Στα δύο πρώτα ματς έγιναν 36 και 29, ενώ στα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας έγιναν 25 και 30. Το line είναι λανθασμένα στο 25,5 και θα πάρουμε το over.

ΠΗΓΗ

You may also like