Αρχική » Προγνωστικά Eurovision: Ευκαιρίες μέχρι 5.50!

Προγνωστικά Eurovision: Ευκαιρίες μέχρι 5.50!

by admin

Ο Νίκος Κλάδος ψάχνει ευκαιρίες για κέρδος στον πρώτο ημιτελικό, έχοντας προγνωστικά Eurovision έως και 5.50!

Προγνωστικά Eurovision 2024

Καλημέρα σε όλους. Ας μην κρυβόμαστε, όπου υπάρχει στοίχημα όλοι ψάχνουμε την ευκαιρία. Έχω ποντάρει σε πολλές διοργανώσεις γιατί όχι και… προγνωστικά Eurovision;

Ξεκινάμε με τον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 7 Μαΐου. Πρώτη στη σκηνή θα δούμε την Κύπρο με την 17χρονη Αυστραλοκύπρια Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar». Στα θετικά έχουμε τα εξής: μια ωραία παρουσία και ένα ανεβαστικό pop κομμάτι. Στα αρνητικά τώρα τα οποία είναι περισσότερα. Ένα ανεβαστικό κομμάτι χρειάζεται και το ανάλογο staging. Σύμφωνα όμως με την πρώτη πρόβα που έγινε την Κυριακή, θα είναι η ίδια στη σκηνή με τέσσερις χορευτές. Ούτε φωτιές, που είναι μια βοήθεια σκηνικά, ούτε κάποιο σκηνοθετικό εύρημα. Ακόμα ένα αρνητικό είναι η σειρά εμφάνισης.

Θα βγει πρώτη στον πρώτο ημιτελικό, θα είναι η πρώτη επαφή του κοινού με τον διαγωνισμό. Κάποιοι θα είναι επιφυλακτικοί, κάποιοι ίσως να μην προλάβουν να το δουν καν. Επίσης πέρα από τα στατιστικά που είναι εναντίον για την χώρα που θα εμφανιστεί πρώτη υπάρχει και κάτι ακόμα. Από την δεύτερη εμφάνιση που είναι η Σερβία μέχρι και την όγδοη όλοι είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό. Κάποιος θα την πληρώσει και λόγω αδυναμιών σε σκηνική παρουσία και φωνητικά πιθανόν να είναι η Κύπρος. Στο 3.90 να μείνει εκτός τελικού.

Η μάγισσα της Σλοβενίας

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

Τι το ξεχωριστό έχουμε εδώ: Για αρχή μια ιδιαίτερη εμφανισιακά τραγουδίστρια με μια αψεγάδιαστη φωνή. Το τραγούδι «Veronika» βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η Veronika ήταν μια μάγισσα, ερμηνεύει η Raiven και εντυπωσιάζει. Το τραγούδι είναι μυστηριώδες, πέρα από την ιστορία του, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο φετινό διαγωνισμό. Όποτε είχε αντίστοιχα ξεχωριστό τραγούδι η Σλοβενία πέρασε στον τελικό. Ένα ακόμα στοιχείο υπέρ της είναι η σειρά εμφάνισης.

Μια μικρή παρένθεση, και στη Eurovision υπάρχει το big 5 που πηγαίνει στον τελικό απευθείας. Είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αγγλία, και η Ισπανία. Οι χώρες αυτές αν και εμφανίζονται στους ημιτελικούς ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι χωρίς στοιχείο ανταγωνισμού.

Έτσι λοιπόν η Σλοβενία βγαίνει μετά τη Γερμανία που είναι σαφώς πιο αδιάφορη, πιο πριν θα έχουμε δει την Ισλανδία που είναι πρώτο φαβορί να μείνει εκτός. Μετά την ξανθιά μάγισσα θα εμφανιστεί η Φινλανδία που θα τα γράψω παρακάτω για αυτούς τους τύπους. Γενικά όλα είναι υπέρ της Σλοβενίας και το 1.70 της πρόκρισης της πολύ τίμιο και έμπιστο.

Ρίσκο και κιτς Φινλανδοί στο 5.50

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

Οι Φινλανδοί επιστρέφουν με φόρα από την περσινή δεύτερη θέση και πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού. Κι εκεί που κάθε λογική χώρα θα έψαχνε τα λάθη της για να τα διορθώσει, οι Φινλανδοί έκαναν το εξής. Έστειλαν δυο περίεργους τύπους με σώβρακο και μπλουζάκι με λογότυπο Windows 95. Με ένα παλιακό και τον ορισμό του κιτς, τραγούδι, όπως και η σκηνική παρουσία. Ένα ακόμα μικρό tip, οι Σκανδιναβικές χώρες και οι γείτονες της Φινλανδίας, πλην της Σουηδίας είναι στο δεύτερο ημιτελικό, αυτό λοιπόν σημαίνει πως δεν ψηφίζουν στον πρώτο. Αν και εδώ που τα λέμε ίσως και να γλίτωσαν την υποχρέωση για ψήφο σε ένα τύπο με ντεκαπάζ και έναν με μπεζ βρακί. Στο 5.50 η απόδοση να μην δούμε στον τελικό τη χαρά τους κιτς.

Υ.Γ. 1: Οι αποδόσεις αλλάζουν κάθε μέρα ειδικά όσο πλησιάζουν οι μέρες.

Υ.Γ. 2: Προτάσεις για δεύτερο ημιτελικό και τελικό με περισσότερο ψωμί, σύντομα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like