Αρχική » Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά & Ανάλυση

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με το τριφύλλι να ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Aleksandar Nikolic Hall
  • Διαιτητές: Ράντοβιτς, Μογκούλγκοτς, Καρντουμ
  • Προϊστορία: Η Μακάμπι μετράει 19 νίκες και ο Παναθηναϊκός 16 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ξεδίπλωσε πολλές από τις αρετές της στα δύο παιχνίδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο από αυτά, παίρνοντας το πλεονέκτημα στη σειρά. Το βράδυ της Πέμπτης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 95-79, χάνοντας αρκετή από τη δυναμική της λόγω της απουσίας του Μπόλντγουιν. Ο Μπράουν προσπάθησε να καλύψει το κενό με 18 πόντους. Πλέον η Μακάμπι θέλει να πάρει δύο σερί νίκες για να μην γυρίσει και πάλι στο ΟΑΚΑ, αν και είναι σημαντικός ο παράγοντας της έδρας, αφού αγωνίζεται στο Βελιγράδι.

Stat attack: Είναι πρώτη σε επιθετικά ριμπάουντ με 13,1 ανά ματς.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με τη δύναμη της έδρας και έναν εκπληκτικό Σλούκα, κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στο πρώτο παιχνίδι και έφερε τη σειρά στο 1-1. Συνολικά ήταν καλύτερος στα δύο παιχνίδια, αφού και στο παιχνίδι της Τρίτης ήταν μπροστά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα. Πλέον, χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη στο Βελιγράδι για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα της σειράς. Μεγάλο κέρδος η φανταστική εμφάνιση του Παπαπέτρου στο δεύτερο ματς.

Stat attack: Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 77,6 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Ο Ερνανγκόμεθ θα χάσει τα παιχνίδια του Βελιγραδίου.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά για τον αγώνα

Σε ένα ζευγάρι με μεγάλη ένταση, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τις απουσίες των δύο ομάδων. Ο Χουάντσο θα λείψει, ενώ ο Μπόλντγουιν είναι αμφίβολος. Η παρουσία ή όχι του Αμερικανού, αλλά και η κατάστασή του θα είναι βαρόμετρο. Πιθανό το διπλό, αλλά δε θα μπλέξω. Θα προτιμήσω τα ριμπάουντ του Μήτογλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας στην κανονική διάρκεια και είναι πιθανό να παίξει 35 λεπτά στην αναμέτρηση λόγω της απουσίας του Ερνανγκόμεθ.

ΠΗΓΗ

You may also like