Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Λάθος όριο διπλασιασμού

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Λάθος όριο διπλασιασμού

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην τρίτη αγωνιστική των play offs, με ένα ειδικό που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απίστευτα κύλησε η πρώτη εβδομάδα των play offs της Euroleague, με καθημερινά ταμεία και μάλιστα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Στην τελευταία στήλη, ο Πίτερς μας πλήρωσε άνετα, με τους πόντους του να τετραπλασιάζουν τα λεφτά μας.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό, με ένα ειδικό που δε θα σας δώσει κανένας άλλος.

Το τρίτο παιχνίδι είναι κομβικό σε κάθε ισορροπημένη σειρά. Αυτό ισχύει ακόμα παραπάνω στην περίπτωση της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για μια σειρά με ένταση, δυνατά ματς, αντιπαλότητα, τραυματισμούς σημαντικών παικτών και παιχνίδια ψυχολογίας. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την ανάκτηση του πλεονεκτήματος, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δε θα είναι. Ο Χουάντσο θα είναι εκτός, ενώ η συμμετοχή του Μπόλντγουιν αποτελεί ερωτηματικό. Είτε το πρόβλημα τραυματισμού παραμένει, είτε ο Κάτας παίζει mind games, η συμμετοχή του Αμερικανού αποτελεί αστάθμητο παράγοντα και αυτόματα με αποτρέπει από σημεία και ειδικά παικτών που αφορούν τους γκαρντ των Ισραηλινών.

Στο δια ταύτα, έχω ξεχωρίσει ένα ειδικό, του οποίου το line δεν προκύπτει από πουθενά και αναφέρομαι στις προσπάθειες για δίποντα της Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί είναι πρώτοι σε αυτή την κατηγορία με 43 προσπάθειες ανά ματς. Αυτό εξηγείται από τους επιθετικούς άξονες της ομάδας, που είναι ο Νίμπο, ο δυναμικός Κόλσον και το δίδυμο Μπράουν – Μπόλντγουιν, οι οποίοι είναι γκαρντ με έφεση στις διεισδύσεις. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 39,5.

Ορίστε μία λίστα με τα δέκα τελευταία ματς της Μακάμπι και πόσα δίποντα σούταρε στο καθένα:

  • Παναθηναϊκός: 40
  • Παναθηναϊκός: 47
  • Μπασκόνια: 40
  • Αρμάνι: 49
  • Μπαρτσελόνα: 51
  • Βαλένθια: 46
  • Μπάγερν: 42
  • Βιλερμπάν: 43
  • Ερ. Αστέρας: 46
  • Ζαλγκίρις: 48

Όπως βλέπετε, 10/10 ματς σούταρε τουλάχιστον 40 δίποντα. Δεδομένου ότι οφείλει να χτυπήσει τη ρακέτα του Παναθηναϊκού, που θα παίζει μόνο με Λεσόρ και Μήτογλου και ελάχιστες βοήθειες από Αντετοκούνμπο και ίσως Παπαπέτρου, προσπαθώντας να φθείρει τους ψηλούς του Παναθηναϊκού, τo over είναι κάτι παραπάνω από προφανές!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

ΠΗΓΗ

You may also like