Αρχική » Προγνωστικά: Έδρα και κίνητρο στο 1.85

Προγνωστικά: Έδρα και κίνητρο στο 1.85

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το κουπόνι της Τρίτης και ξεχωρίζει προγνωστικά σε αναμετρήσεις μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά: «Μιλάει» το ΣΕΦ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με πονταρίσματα σε Αγγλία και… μπάσκετ με προγνωστικά με αξία. Δεν θα ασχοληθούμε με τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, έχουμε εξάλλου και άλλα παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε με το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σε μία αναμέτρηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κρίνει πάρα πολλά για την εξέλιξη της σειράς. Η ομάδα του Μπαρτζώκα μπόρεσε να επιβληθεί στο πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε εξαιτίας των κακών αποφάσεων στην επίθεση. Η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί βελτιώθηκαν αρκετά και έδειξαν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Παρόλα αυτά ο Coach B ξέρει ακριβώς πως να παίρνει αυτά που θέλει από τους παίκτες του, ξέρει πως το γήπεδο θα κοχλάζει και η Μπαρτσελόνα φέτος εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αναξιόπιστη αφού στις τελευταίες της επτά εξόδους μετράει μόλις δύο νίκες.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μία καλή εμφάνιση και για να κερδίσει χρειάζεται τουλάχιστον 75 πόντους, οπότε θα πάμε με το combo του άσου και του χαμηλού ορίου στο over.

Προγνωστικά: Νίκη ανόδου

Το δεύτερο ματς του σημερινού μενού έρχεται από την Championship και το Κόβεντρι – Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη κάνουν σημαντικό βήμα για την άνοδό τους στην Premier League και ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική με ισοπαλία… έχουν ανέβει. Είναι μακράν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για μία ομάδα που πέρασε τα δικά της προβλήματα φέτος, είδε τη Λιντς να την προσπερνάει, ωστόσο στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν διατηρεί την τύχη στα χέρια της και με νίκη απόψε μπορεί να ετοιμάσει τα γιορτινά της. Οι γηπεδούχοι μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο, δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον και μοιάζουν να έχουν αδειάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά.

Η Ίπσουιτς ξέρει πως με νίκη τελειώνει τα πάντα σχεδόν. Θα είναι τρομακτική αποτυχία άμα δε το κάνει. Το διπλό με over 1,5 προσφέρεται στο 1.91 και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Combo
21:15

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

1 & Ολυμπιακός over 75,5

1.75
BET: 25 units
Μονό
22:00

Κόβεντρι – Ίπσουιτς

2 & over 1,5

1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like