Αρχική » Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό του UEFA Champions League.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Αλιάνζ Αρένα» (75.024), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν.
  • Η Ρεάλ έχει το προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με απολογισμό 12-3-11.
  • Εντός έδρας η Μπάγερν μετρά εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες κόντρα στη Ρεάλ.
  • Στα τελευταία πέντε και σε εννιά από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Υπερασπίστηκε την έδρα της και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς η Μπάγερν έβγαλε χαρακτήρα και επικράτησε χάρη σε γκολ του Κίμιχ (63’) με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκερέιρο. Παρότι είναι προσηλωμένη αποκλειστικά στην Ευρώπη, συνεχίζει τις νίκες και στην Bundesliga με πιο πρόσφατο το 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πρωταγωνιστής ο Κέιν που σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα 35 γκολ στην σεζόν, κυνηγώντας το ρεκόρ των 41 τερμάτων που είχε πετύχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι την σεζόν 2020-21.

Stat attack: Έχει απολογισμό 12-3-0 στα τελευταία 15 εντός έδρας ματς για το Champions League.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Κομάν, Μποΐ, Μάρουσιτς, Σαρ και Μπούχμαν, ενώ οι Ντε Λιχτ, Σανέ, Μουσιάλα, Λάιμερ και Ουπαμεκανό είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Κιμ Μιν-Τζάε, Ντάιερ, Ντέιβις – Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα – Τελ, Μίλερ, Γκνάμπρι – Κέιν.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Παρότι υπέφερε στο «Έτιχαντ», η Ρεάλ άντεξε, έστειλε τη ρεβάνς με την Σίτι στα πέναλτι και πήρε μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά. Ένα γρήγορο γκολ του Ροντρίγκο (12’) την έβαλε μπροστά στο σκορ, κι έκτοτε δέχτηκε τεράστια πίεση. Η Σίτι βρήκε την ισοφάριση (Ντε Μπρόινε 76’) μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος των 90 αλλά και των 120 λεπτών. Με ήρωα τον Λούνιν που έκανε δύο αποκρούσεις, η «βασίλισσα» κέρδισε και άφησε εκτός το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα οι «μερένχες» περιμένουν απλώς την τυπική στέψη τους, μετά και τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ. Ο Αντσελότι έκανε ροτέισον κι αυτό φάνηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, όμως η δουλειά έγινε με τους Μαδριλένους να φτάνουν τους 84 βαθμούς με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 20 εκτός έδρας ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Τραυματίες οι Κουρτουά και Αλάμπα, ενώ ο Καρβαχάλ είναι τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λούνιν – Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Βαλβέρδε – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος – Μπέλινγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Κλασική μονομαχία του Champions League στο Μόναχο με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του θεσμού να αναμετρώνται. Καλύτερη φέτος η Ρεάλ αλλά οι Βαυαροί δεν πρόκειται να πέσουν εύκολα, ειδικά στην πανίσχυρη έδρα τους. Γκολ περιμένουμε να δούμε κι από τις δύο πλευρές σε ένα ανοιχτό ματς, οπότε το goal/goal & over 2,5 αξίζει στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

ΠΗΓΗ

You may also like