Αρχική » Προγνωστικά: Ευκαιρία στέψης στην Ολλανδία

Προγνωστικά: Ευκαιρία στέψης στην Ολλανδία

by admin

Με Eredivisie, Bundesliga, Premier League και Serie A ασχολείται σήμερα ο Bats επιλέγοντας σημεία που φτάνουν το 2.52.

Προγνωστικά στο Αϊντχόφεν – Φέγενορντ

Ματσάρα κορυφής στην Ολλανδία, την κρίσιμη δοκιμασία της Λεβερκούζεν, το ντέρμπι του Μάντσεστερ αλλά και δυνατές αναμετρήσεις στην Ιταλία περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά. Ξεκινάμε με το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ, ματς που μπορεί να κρίνει τον τίτλο στην Eredivisie. Η ομάδα του Μπος έφτασε να έχει τον εντυπωσιακό απολογισμό 21-2-0 μετά από 23 αγωνιστικές και έχει βάλει πλώρη για μια άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη Φέγενορντ, η οποία σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Εντός έδρας η Αϊντχόφεν διατηρεί το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας τη Φέγενορντ σε μια φάση ντεφορμαρίσματος, ειδικά στην επίθεση. Αξίζει η στήριξη στο φαβορί κι η επιλογή του άσου με απόδοση 2.07 στην Stoiximan.

 

Προγνωστικά στο Κολωνία – Λεβερκούζεν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με Γερμανία, και τη μάχη της Κολωνίας απέναντι στη Λεβερκούζεν. Μετά και τη νέα απώλεια της Μπάγερν στο Φράιμπουργκ, η ομάδα του Αλόνσο έχει την ευκαιρία να φτάσει στο +10 από τη δεύτερη θέση και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου. Συνεχίζει αήττητη, μετά από 33 αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League και σήμερα έχει την ευκαιρία να τους κάνει 34 κόντρα στην αδύναμη Κολωνία. Σε τιμές αουτσάιντερ, η επιλογή να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Λεβερκούζεν έχει αξία. Για την ακρίβεια, πληρώνει 2.15 στη Novibet.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στην 27η αγωνιστική της Premier League. Χαοτική βέβαια η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τους «πολίτες» να θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή πριν το μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», και την ομάδα του Τεν Χαγκ να ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Τον τελευταίο καιρό η Σίτι δεν πατάει καλά και δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, αν και στο ματς με τη Λούτον για το FA Cup επικράτησε με 6-2 εκτός έδρας και θύμισε λίγο περισσότερο την ομάδα που έχουμε συνηθίσει.

Πάντως, κόντρα στη μισητή αντίπαλο το σύνολο του Γκουαρδιόλα συνήθως εμφανίζει καλό πρόσωπο, ειδικά εντός έδρας. Η κακή αμυντική λειτουργία των «κόκκινων διαβόλων» μπορεί να βοηθήσει να ξεφύγει το σκορ, με το over 3,5 να πληρώνει 2.01 στη Novibet. Επιπλέον, θα πάρουμε τις 20+ τελικές των γηπεδούχων, με απόδοση 1.83 στη Novibet, αλλά και το να καταγράψει τουλάχιστον μία τελική προσπάθεια ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 2.52 της Stoiximan.

 

Αταλάντα – Μπολόνια

Σπουδαία αναμέτρηση για την τέταρτη θέση έχουμε στην Serie A, ανάμεσα σε Αταλάντα και Μπολόνια. Η γηπεδούχος έμεινε στους 46 βαθμούς μετά την συντριβή με 4-0 από την Ίντερ, η οποία έβαλε στοπ σε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό η Μπολόνια και με το άνετο 2-0 επί της Βερόνα έφτασε τους 48 βαθμούς, μπαίνοντας έτσι στην τετράδα. Αμφότερες παράγουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα και βρίσκονται δίκαια τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Θα παίξουν για τη νίκη και θα ψάξουν το γκολ, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα το πληρώσουν αμυντικά. Γι’ αυτό η επιλογή του goal/goal έχει αξία στο 1.90 της Betsson.

 

Νάπολι – Γιουβέντους

Παραμένουμε στην Ιταλία για το Νάπολι – Γιουβέντους, με το οποίο κλείνει και η 27η αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια έχει μείνει πίσω στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου, εντυπωσιάζοντας πάντως στην εκτός έδρας νίκη με 6-1 κόντρα στην Σασουόλο μεσοβδόμαδα. Ίσως αυτό το τρίποντο να δώσει ώθηση στους Ναπολιτάνους, που με τον Καλτσόνα πλέον στον πάγκο ψάχνουν τον τρόπο να σώσουν μια απογοητευτική σεζόν.

Σήμερα το έργο τους είναι κατά τι δυσκολότερο, κόντρα στη δεύτερη της βαθμολογίας Γιουβέντους. Η ομάδα του Αλέγκρι πλέον κοιτάζει περισσότερο να διατηρήσει τη δεύτερη θέση παρά να κυνηγήσει την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία έχει ξεφύγει με διψήφια διαφορά. Το δυνατότερο όπλο της είναι η άμυνα, όμως τον τελευταίο καιρό… μπάζει, έχοντας δεχτεί επτά γκολ σε πέντε ματς. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα τέσσερα σερί goal/goal δίνουν αξία στο 2.02 της Fonbet για το αμφίτερμα.

 

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like