Αρχική » Προγνωστικά: Ευρωπαϊκά γκολ και ελληνικό φινάλε στο 2.40

Προγνωστικά: Ευρωπαϊκά γκολ και ελληνικό φινάλε στο 2.40

by admin

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με σούπερ επιλογές και ποντάρει σε Ελλάδα και Ευρώπη σε τιμές μέχρι 2.40

Προγνωστικά με ελληνικές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους. Κυριακή σημαίνει στοίχημα και φυσικά ποδόσφαιρο οπότε έξι επιλογές παίρνουν θέση στην αποψινή στήλη. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας στα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με τα ελληνικά. Ολυμπιακός εναντίον του ΝΠΣ Βόλου σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι του Μεντιλίμπαρ δείχνουν να έχουν συνέλθει και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι αυτό είναι ουσιαστικά εκείνο πριν την Μακάμπι οπότε κρίνει πολλά όσο αφορά την ψυχολογία της ομάδας, η οποία δείχνει να είναι σε καλό δρόμο. Το ζητούμενο εδώ είναι εάν θα δούμε γκολ και πως θα χειριστεί το ματς ο Βάσκος τεχνικός. Υπάρχει διάθεση για παιχνίδι και μάλλον για ανοιχτό οπότε το να σημειωθούν έστω τέσσερα γκολ στο ματς αξίζει μίας και αμυντικά οι φιλοξενούμενοι, δε βλέπονται.

Προγνωστικά: Σκοράρουν συχνά

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναιτωλικό. Είναι το δεύτερο και τελευταίο pregame tip μας από την αγωνιστική αυτή, σε ένα ματς με έντονο το άρωμα των play-out. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από καταπληκτική εμφάνιση μέσα στη Λεωφόρο και πλεον θέλουν ένα τρίποντο ανάσα απέναντι σε μια επίσης ενδιαφερόμενη ομάδα που βέβαια έχει ματς… ιστορίας την Τετάρτη με τον Άρη για το Κύπελλο. Ομάδες με επιθετικές αρετές, θα ρισκάρει αρκετά το σύνολο του Κώστα Μπράτσου μίας και εάν έρθει το τρίποντο θα είναι ζωτικής σημασίας για την μάχη της σωτηρίας. Στοιχηματικά οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για γκολ καθώς και οι γηπεδούχοι αμυντικά έχουν απουσίες αλλά και οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα σημείο χάνουν τον ρυθμό τους, οπότε το αμφίτερμα αξίζει επίσης εδώ.

Βερόνα – Σασουόλο

Πάμε και στα ξένα αρχίζοντας με την επίσης μάχη σωτηρίας στο μεσημεριανό ματς της Βερόνα ανάμεσα στην Ελλάς και την Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι του Μπαρόνι δείχνουν να θέλουν αλλά να μη μπορούν παρουσιάζοντας μπολικά προβλήματα στην αμυντική τους εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά εντός έδρας έχουν κάνει μερικές για τα δεδομένα τους εξαιρετικές εμφανίσεις και το σημερινό ματς δείχνει με do or die, αφού σε περίπτωση νίκης ξεφεύγουν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη αρκετά ενώ οι φιλοξενούμενοι που πλέον είναι σε δεινή θέση αλλάξαν προπονητή και σήμερα κάνει ντεμπούτο ο Μπαλαρντίνι έχοντας βέβαια να αλλάξει αρκετά πράγματα. Δύσκολα θα την βγάλει την σεζόν η Σασουόλο, η Βερόνα θα φορτώσει και ο άσσος καλοπληρώνει.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μπέτις, ένα ματς τόσο μπερδεμένο όσο η εικόνα των δύο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε κακή κατάσταση και σχεδόν εκτός στόχων από παντού ενώ στην ίδια μοίρα φαίνεται να είναι και η ομάδα της Ανδαλουσίας που φέτος απογοητεύει. Ιδιαίτερα εκτός έδρας δε ψήνει κανέναν την ώρα που οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια ζωής εντός έδρας. Έτσι στοιχηματικά περιμένουμε μία επικράτηση της Ατλέτικο με σαρωτικό ρυθμό και το γκολ της από ημίχρονο μαζί με ένα ακόμα διπλασιάζει.

Νάπολι – Γιουβέντους

Στο βραδινό μενού έχουμε δύο επιλογές, με την πρώτη να βρίσκεται στην Ιταλία και στο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους. Ιδιαίτερο παιχνίδι το φετινό, το οποίο βέβαια έχει δίκαιο φαβορί εάν και οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Οι γηπεδούχοι είναι σε ανέβασμα και εντός έδρας πείθουν περισσότερο μετά την αλλαγή προπονητή ενώ στην αντίπαλη πλευρά υπάρχουν γκρίνιες για τον Αλέγκρι. Φυσικά έχουν θεματάκια στην άμυνα και το κατενάτσιο του αντιπάλου ίσως τους υποχρεώσει σε πιο άμεσο παιχνίδι και σε πιο ανοιχτό χώρο. Το αμφίτερμα εδώ αξίζει για αυτό το λόγο αλλά κυρίως για το γεγονός πως είναι ένα παιχνίδι που μας χαρίζει αμφιτέρματα στον Νότο αφού το γήπεδο πραγματικά βράζει, οπότε πάμε και με την παράδοση.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα

Τέλος στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο έρχεται με τεράστια φόρα από την πρόκριση απέναντι στην Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα που δείχνει πως… δεν πάει καλά. Είναι μία έδρα που δεν βοηθάει τους Καταλανούς, δεν κερδίζουν εύκολα και βγάζουν αδυναμίες, όπως έδειξαν στο αντίστοιχο ματς του Κύπελλου. Η Μπιλμπάο δεν κουράστηκε, έχει ενέργεια και μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι της προς την τετράδα με τη φόρα που έχει. Ο άσσος χωρίς ισοπαλία αξίζει.

ΠΗΓΗ

You may also like