Αρχική » Προγνωστικά: Δυάδα του 3.44 από Γαλλία και Δανία

Προγνωστικά: Δυάδα του 3.44 από Γαλλία και Δανία

by admin

Προγνωστικά στο ματς της Μαρσέιγ με τη Λανς αλλά και σε αυτό ανάμεσα σε Νόρντζελαντ και Μπρόντμπι έχει σήμερα ο Fotaras14!

Προγνωστικά Μαρσέιγ – Λανς

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες του koubanezos.gr! Επιστροφή στη δράση για τη στήλη μας μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα! Κυριακή σήμερα και όλα μας οδηγούν στο ταμείο, με δυνατά προγνωστικά στο 3.44.

Μεγάλη μαχη θα δώσουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μαρσέιγ και η Λανς, οι οποίες βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο επιθετικό κομμάτι έχουν μεγάλη ποιότητα, ενώ ανασταλτικά δυσκολεύονται να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και over 2,5!

Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι

Με νίκες και καλή ψυχολογία έρχονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες,από την περασμένη αγωνιστική. Η Νόρντζελαντ επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-2 την Άαρχους σε μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ από την άλλη η Μπρόντμπι πήρε ένα σημαντικό τρίποντο εντός έδρας με αντίπαλο την Μίντιλαντ και αύξησε την διαφορά στους τρεις βαθμούς. Έγινε έτσι, το φαβορί για τον τίτλο. Και οι δυο πλευρές θα αγωνιστούν με στόχο να σκοράρουν και η προϊστορία μας οδηγεί σε παιχνίδι με γκολ και από τις δυο πλευρές.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.44
17:00

Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι

Goal/goal

1.60
22:00

Μαρσέιγ – Λανς

Goal/goal & over 2,5

2.15
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like