Αρχική » Προγνωστικά: Βόρειος και νότιος… «δικέφαλος» στην αρένα

Προγνωστικά: Βόρειος και νότιος… «δικέφαλος» στην αρένα

by admin

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο να δίνει προγνωστικά έως 35.00.

Προγνωστικά: Αξία στο 1.80, fun bet 35.00

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με μια αναμέτρηση θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας, από την πολυαγαπημένη Stoiximan Super League.

Ντέρμπι των «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ που φαίνεται, εκ των τελευταίων αποτελεσμάτων, να μην έχει την ίδια ενέργεια που είχε πριν από λίγο καιρό, αυτοκτόνησε στη Λαμία, παρά το γεγονός πως στο τέλος σκόραρε όμως ήταν αργά για να διεκδικήσει και το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τους τρεις πόντους. Από τα παιχνίδια με την Μπριζ παρουσιάζει μια αρνητική εικόνα, ωστόσο ψάχνει μια ευκαιρία για αντίδραση απόψε κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την άλλη η Ένωση, με ισοπεδωτική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κέρδισε με 3-0 και συνδυαστικά με τις ισοπαλίες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σήμερα, με νίκη στην Τούμπα και απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, η εικόνα των αντιπάλων της κάνει την εικόνα μη αναστρέψιμη και θέλει σίγουρα η ομάδα του Αλμέιδα να εξασφαλίσει και μαθηματικά το τρόπαιο.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση. Τελευταία του νίκη την βρίσκουμε στις αρχές του Απρίλη. Ήταν το 3-1 με την Λαμία. Πιο πολύ προς τα δεξιά βλέπω να γέρνει το ματς. Αξίζει το διπλό με κάλυψη στο 1.80 στη Stoiximan. Μου αρέσει σαν fun bet το να δεχτούν κάρτα και οι δύο προπονητές σε απόδοση 35.00! Περιμένω ένταση στο ματς καθώς και οι δύο θέλουν το αποτέλεσμα. Δεν θα μου φανεί παράξενο λοιπόν να επιβεβαιωθεί.

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μονό
19:00

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

2 dnb

1.80
BET: 40 units
Κάρτες
19:30

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Λουτσέσκου & Αλμέιδα να δεχθούν κάρτα

35.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like