Αρχική » Προγνωστικά: «Χαλάνε» τα πάρτι στο 1.80

Προγνωστικά: «Χαλάνε» τα πάρτι στο 1.80

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις και βρίσκει προγνωστικά με αξία σε Παρίσι και Ανδαλουσία.

Προγνωστικά: Ανοίγει το ματς στο Παρίσι

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής με δύο επιλογές και δύο διαφορετικά πονταρίσματα στο μενού μας, σε ένα πρόγραμμα με αναμετρήσεις φωτιά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Δύο ντέρμπι απόψε. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν για το Champions League Γυναικών, το δεύτερο ημιτελικό. Το πρώτο ματς είχε γκολ, θέαμα, ανατροπές και τεράστιο χαμό. Το 3-2, με την ανατροπή στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, έδωσε μεγάλο boost στα κορίτσια της Μπομπαστόρ, οι οποίες μοιάζουν ένα επίπεδο πιο ποιοτικές σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Οι γηπεδούχες έδειξαν εξαιρετικά πράγματα στην επιθετική τους δημιουργία, δεν φοβούνται και θα αναγκαστούν να παίξουν στο ανοιχτό γήπεδο για να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση. Οι αποδόσεις βέβαια αδικούν την Παρί αφού το διπλό είναι υπερβολικά χαμηλό για τα δεδομένα. Και η ισοπαλία κάνει στη Λιόν, ενώ το παιχνίδι έχει προϋποθέσεις να ανοίξει.

Το αμφίτερμα αξίζει, ειδικά στο 1.82 που το βρίσκουμε. Έχει αξία και θα το τιμήσουμε.

Με τους «μεγάλους» της Ανδαλουσίας

Το βραδάκι στη La Liga η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται τη Σεβίλλη στο ντέρμπι μίσους της Ανδαλουσίας. Η πράσινη πλευρά της πόλης θέλει τη νίκη ώστε να πλησιάσει στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα αποδίδει καλά τελευταία. Από την άλλη ο Κίκε Φλόρες και η ομάδα του έχουν φτιάξει κλίμα, ο Ισπανός τεχνικός δημιούργησε ένα σκληροτράχηλο σύνολο και είναι σαφές πως μετά τον Μεντιλίμπαρ αν ερχόταν αυτός και όχι ο «ηθοποιός» Ντιέγκο Αλόνσο (μακράν ο χειρότερος προπονητής που πέρασε από την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, τον είχαμε δει και στην Ουρουγουάη), η ομάδα θα ήταν στην εξάδα. Μάλιστα τα αποτελέσματα τελευταία είναι εντυπωσιακά με 2/2 διπλά ενώ 4/5 παιχνίδια είναι αήττητη (ηττήθηκε δύσκολα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ).

Η Σεβίλλη είναι καλή στο να κάνει χαλάστρες, είναι μακράν μεγαλύτερος σύλλογος και πιο ψημένος από την Μπέτις που μπορεί να παίζει ωραία αλλά οι αποδόσεις την κολακεύουν ιδιαίτερα. Αξίζει το Χ2 στο 1.80.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
17:00

Παρί Σεν Ζερμέν (Γ) – Λιόν (Γ)

Goal/goal

1.82
BET: 25 units
Μονό
22:00

Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη

Χ2

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like