Αρχική » Προγνωστικά: Ντέρμπι και κίνητρα για το 4.40

Προγνωστικά: Ντέρμπι και κίνητρα για το 4.40

by admin

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές δυάδες αλλά και ειδικά από την Ιταλία μέχρι την Βραζιλία έχει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Εξαιρετικά τα πήγαμε στην προηγούμενη στήλη μας αφού επιβεβαιώθηκαν τα κίνητρα σε Παναιτωλικό και Κηφισιά αλλά και τα σημεία από την Ιταλία. Το Σάββατο δεν τρελάθηκα με κάποιο σημείο και απείχα, αλλά σήμερα υπάρχουν αρκετές ευκαιρείες. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα με τη Φιορεντίνα που υποδέχεται τη Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι μπορεί να αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από την Αταλάντα αλλά θα παλέψουν για την έβδομη θέση. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη στερούνται τον Μπεράρντι ο οποίος όπως φαίνεται έχει παίξει καθοριστικό ρόλο αφού μετά τον τραυματισμό του νικήσανε μόνο μία φορά. Μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και θεωρώ τον άσο μία πολύ καλή επιλογή.
  • Μένουμε Ιταλία αλλά δύο κατηγορίες κάτω, εκεί όπου η Εντέλα θα κοντραριστεί στην έδρα της με την Ρεκανετέζε. Καίγεται για βαθμούς η Εντέλα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν υποβιβαστεί και βαθμολογικά. Θα πάμε με το κίνητρο του άσου.
  • Στην Γερμανία τώρα, η Μάιντζ θα υποδεχτεί την Κολωνία. Από ήττα-σοκ έρχονται οι φιλοξενούμενοι μιας και δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Ντάρμσταντ. Η Μάιντζ παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη και φαίνεται εξάλλου από το αήττητο σερί των πέντε αγώνων. Θα στηρίξω την έδρα και θα επιλέξω και εδώ τον άσο.
  • Στην τρίτη κατηγορία, η Έσεν θα υποδεχτεί την Ίνγκολσταντ, αμφότερες παρουσιάζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και στηρίζονται στην επίθεση τους. Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 για αυτό θα επιλέξω το goal/goal σε τίμια απόδοση για δυάδα.
  • Στην Ισπανία τώρα έχουμε ντέρμπι Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη. Καθιερωμένες οι επιλογές μας σε τέτοια ντέρμπι αφού θα ποντάρω και στις κάρτες αλλά και στην κόκκινη κάρτα.
  • Στην Βραζιλία η Κορίνθιανς θα υποδεχτεί την Φλουμινένσε σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Δεν θεωρώ πως θα δούμε πολλά γκολ αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα έχουν τον πρώτο λόγο. Επιλέγω και εδώ τις κάρτες αλλά και την κάρτα του Φελίπε Μέλο.
  • Λίγο πιο βόρεια στην Αμερική, τα πιτσιρίκια της Νιου Ίνγκλαντ θα αναμετρηθούν με την Ίντερ Μαϊάμι σε ένα παιχνίδι αρκετά υποσχόμενο σε θέαμα αφού τα περισσότερα τους παιχνίδια ξεφεύγουν σε σκορ. Πρώτη επιλογή το over 2,5.
  • Τέλος, θα κλείσουμε με ακόμα ένα παιχνίδι από αυτήν την κατηγορία, αυτό ανάμεσα σε Κάνσας και Μινεσότα. Αν και μοιάζει καλή επιλογή ο άσος εμείς θα κινηθούμε με τα γκολ.
Δυάδα απόδοσης 2.32
14:30

Έσεν – Ίνγκολσταντ

Goal/goal

1.50
18:30

Μάιντζ – Κολωνία

1

1.55
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.62
21:00

Εντέλα – Ρεκανατέζε

1

1.50
21:45

Φιορεντίνα – Σασουόλο

1

1.75
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
22:00

Κορίνθιανς – Φλουμινένσε

Over 4,5 κάρτες

1.60
22:00

Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη

Over 5,5 κάρτες

1.45
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 4.40
22:00

Κορίνθιανς – Φλουμινένσε

Να δεχτεί κάρτα ο Φελίπε Μέλο

2.00
22:00

Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη

Να δεχτεί κάρτα ο Σέρχιο Ράμος

2.20
BET: 10 units
Fun bet
22:00

Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη

Κόκκινη κάρτα

3.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
22:00

Νιου Ίνγκλαντ 2 – Ίντερ Μαϊάμι 2

Over 2,5

1.40
00:00

Σπόρτινγκ Κάνσας 2 – Μινεσότα 2

Over 2,5

1.43
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like