Αρχική » Προγνωστικά: Δεν υπάρχουν άχαστα αλλά…

Προγνωστικά: Δεν υπάρχουν άχαστα αλλά…

by admin

Δυάδα από Stoiximan Super League και Premier League έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο Αριστοτέλης, με απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι

Καλημέρα φιλαράκια του Κουβανέζου. Κυριακή σήμερα και το κουπόνι έχει υπερβολικά πολλά παιχνίδια για να ποντάρεις. Εμείς μελετήσαμε και ξεχωρίσαμε τα πιο δυνατά και από αυτά τα τελικά δύο τα οποία κρατήσαμε για τα προγνωστικά. Είναι φορές που λες σε αυτά θα έβαζα το σπίτι μου, η σημερινή δυάδα είναι μία από αυτές. Παρόλα αυτά πάντα παίζουμε υπεύθυνα και με μέτρο.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Νότιγχαμ – ΜάντσεστερΣίτι. Αν χθες δεν έχανε η Λούτον, θα το φοβόμουν γιατί οι γηπεδούχοι παλεύουν να μείνουν στην κατηγορία. Πλέον θέλουν το τρίποντο γιατί θα τους δώσει αέρα τεσσάρων βαθμών αλλά τους παίρνει για γκέλα. Η Σίτι θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, γκέλα η Λίβερπουλ και πλέον όλα δείχνουν ότι θα παλέψει μόνο με την Άρσεναλ για τον τίτλο. Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό με over 1,5.

Παναθηναϊκός – Άρης

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το ΠαναθηναϊκόςΆρης. Γκέλα για το «τριφύλλι» και μάλιστα με τα χέρια ψηλά απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον οι γηπεδούχοι τρέχουν να πετύχουν το θαύμα. Ξεκίνησαν οι μουρμούρες για τον προπονητή και το παιχνίδι με τον Άρη είναι σχετικά κομβικό. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν αυτό το παιχνίδι σαν να είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Από την άλλη μεριά, ο Άρης έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο και αυτό του βγαίνει σε καλό. Θα επιλέξουμε λοιπόν τον άσο μαζί με over 1,5.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.25
18:30

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι

2 & over 1,5

1.50
20:30

Παναθηναϊκός – Άρης

1 & over 1,5

1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like