Αρχική » Προγνωστικά: Τα ρέστα τους ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για το 4.55

Προγνωστικά: Τα ρέστα τους ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για το 4.55

by admin

Παιχνίδια «τελικοί» σε Ελλάδα και Αγγλία, με ΠΑΟΚ και Άρσεναλ να θέλουν μόνο τη νίκη και ο Νίκος Κλάδος μόνο το κέρδος στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Τότεναμ – Άρσεναλ

Καλημέρα σε όλους. Δυο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ και η Άρσεναλ δίνουν παιχνίδια που η λέξη «τελικός» ίσως και να μην φτάνει. Πάμε στα προγνωστικά.

Λίγο-πολύ το σκηνικό στην Premier League μοιάζει με πέρυσι. Η Άρσεναλ θέλει το 4/4 και ένα στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι. Παιχνίδι μεταξύ τους δεν υπάρχει, η Σίτι έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο, αν και κάπου εδώ είναι το σημείο που η Άρσεναλ τα θαλάσσωσε πέρυσι. Το πρόγραμμα είναι σχετικά βατό αλλά θέλει το διπλό στην έδρα της Τότεναμ όσο τίποτα. Από την άλλη τα «σπιρούνια» δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν άπραγα. Αν και η έκτη θέση είναι μια χαρά, δεν θα κάνουν το έργο της μισητής Άρσεναλ πιο εύκολο. Ένα γκολ νωρίς και το ματς θα πάρει φωτιά αλλά δυστυχώς το over 2,5 είναι χαμηλά, κάπως καλύτερα το 3,5. Διαλέγετε ότι σας βολεύει, εγώ παίρνω το over 3,5 στο 2.30.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Εδώ τώρα τι να πω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα. Ωραίος ο τίτλος «μαθηματικά δεν το πήρε» αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Στην ΑΕΚ ξέρουν πως η τύχη τους είναι στα χέρια τους, με νίκη απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα κάνουν φιέστα με τη Λαμία. Βέβαια σε περίπτωση ισοπαλίας στην Τούμπα, ευνοημένος είναι ο Παναθηναϊκός που θα περιμένει βοήθεια από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ λες και έφαγε μούντζα στα τελευταία παιχνίδια, γιατί δεν πετάς βαθμούς στη Λαμία μετά από ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Δείχνει σύγχυση και ο Λουτσέσκου πρέπει να το συμμαζέψει. Πιστεύω πως θα δούμε ένα ψυχωμένο ΠΑΟΚ και πως και εδώ θα έχουμε αρκετά γκολ με το over 2,5 να πληρώνει 1.98

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυάδα απόδοσης 4.55
16:00

Τότεναμ – Άρσεναλ

Over 3,5

2.30
19:30

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 

Over 2,5

1.98
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like