Αρχική » Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά & Ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά & Ανάλυση αγώνα

by admin

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο ντέρμπι αιωνίων για την τρίτη αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά από τον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • ΟΑΚΑ (18.500), Αθήνα
  • Διαιτητής: Βασίλης Πιτσίλκας, Γιάννης Τσιμπούρης, Στέφανος Μαγκλογιάννης
  • Στους πρώτους δυο γύρους του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 54-66, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 85-80
  • Στο κύπελλο: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 58-69
  • Στην Euroleague: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 78-88 (παρ.), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 71-65
  • Στο Super Cup: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 75-51
  • Ο Ολυμπιακός μετρά 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό.
  • Μόλις δυο φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ τους πέρασε έστω μία ομάδα τους 80 πόντους και ήταν στο ΟΑΚΑ αμφότερες.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την επιστροφή του στα play off της Euroleague ξανά, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Η προσοχή στρέφεται στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου θέλει να κρατήσει την πρωτιά της κατάταξης με «όπλο» του το ΟΑΚΑ. Στο πρόσφατο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, όμως επιβλήθηκαν στο τέλος με 84-75. Κορυφαίοι για το «τριφύλλι» ήταν οι Κέντρικ Ναν με 28 πόντους και Κώστας Σλούκας με 16 πόντους και 7 ασίστ.

Stat attack: Σκοράρει με 86,8 πόντους μέσο όρο στο ΟΑΚΑ στα τελευταία πέντε ματς του στην Basket League.

Απουσίες: Αμφίβολος θεωρείται ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και φέτος τη συμμετοχή του στα play offs της Euroleague και θα δώσει τη μάχη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δηλώσει «παρών» στο Final-4 του Βερολίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να φτάσουν μέχρι και την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Basket League, εστιάζοντας πλέον στο ντέρμπι «αιωνίων». Στο πρόσφατο ματς της στην Euroleague, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη στην παράταση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 84-81 με τον Αϊζέια Κέιναν να ξεχωρίζει σημειώνοντας 27 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά του Σακίλ ΜακΚίσικ που πρόσθεσε 12 πόντους.

Stat attack: Δέχεται 70,4 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε παχνίδια του στην Basket League.

Απουσίες: Εντάχθηκε στο rotation της ομάδας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμη ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Αν και παραδοσιακά ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκο και Ολυμπιακό είναι «κλειστό» σε πόντους, οι «πράσινοι» δείχνουν να ανοίγουν το ρυθμό στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και το ΟΑΚΑ σίγουρα θα τους βοηθήσει σε αυτό. Ο νικητής πάντα είναι μία αμφίρροπη επιλογή σε τέτοια παιχνίδια, καθώς και οι δυο βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι» και για αυτό στηρίζουμε το over 148,5 πόντων αγώνα στο 1.70 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like