Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: «Ερυθρόλευκος» διπλασιασμός

Προγνωστικά Κληματσούδας: «Ερυθρόλευκος» διπλασιασμός

by admin

Διπλασιάζει με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βόλος στο φινάλε της Stoiximan Super League ο Θάνος Κληματσούδας.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League και δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να λείψω. Προχωράμε.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Χαώδης η διαφορά ποιότητας

Ότι έγραψα την περασμένη Τετάρτη για την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, ισχύουν και γι’ απόψε στην αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΒόλος. Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, όπου ποιοτικά διαθέτουν χαοτικές διαφορές.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν μπροστά τους τη μεγάλη μάχη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο ο κόουτς Μεντιλίμπαρ φροντίζει να έχει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς και το πρωτάθλημα αποτελεί έναν διαφορετικό και μεγάλο στόχο.

Ακόμη και με μερικό rotation και χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός εκτιμώ πως θα έχει εύκολο βράδυ. Κρατάω ένα combo που περιλαμβάνει άσο με over 2,5, ένα γκολ στο ημίχρονο και δύο κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος.

 

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

 

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



ΠΗΓΗ

You may also like