Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα & Τσάμπιονς λιγκ σε καλές τιμές!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα & Τσάμπιονς λιγκ σε καλές τιμές!

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έως 2.05.

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ γυναικών: Αφρικανή killer σε αξία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης και σήμερα έχουμε ωραία πραγματάκια. Επιλογές από Champions League Γυναικών και προγνωστικά Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Χάκεν. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με 2-1 με τις Γαλλίδες να κάνουν εξαιρετικό ματς και να παίζουν στα κόκκινα στη Σουηδία. Εντυπωσιακή εμφάνιση, εικόνα που παρέπεμπε σε ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι την τετράδα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ με κορυφαία την Τσαβίνγκα που σκοράρει συχνά και είναι εκρηκτική. Η λογική λέει πως θα αφήσει χώρους η φιλοξενούμενη ομάδα και η Αφρικανή επιθετικός θα βρει και άλλους χώρους για… να δημιουργήσει προβλήματα. Το ματς ενδέχεται να έχει γκολ αλλά η Παρί λογικά θα το καθαρίσει για να βρεθεί στην τετράδα.

Η επιλογή μας είναι ο άσος μαζί με ένα γκολ δικό της που δημιουργεί αξιόλογη απόδοση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τις… λεπτομέρειες στο Βελιγράδι

Συνέχεια με το Παρτιζάν – Ολυμπιακός, ένα ματς με τεράστια σημασία για την Euroleague. Οι γηπεδούχοι με νίκη μπαίνουν ξανά στο κόλπο της δεκάδας ενώ με ήττα μάλλον μένουν εκτός από τόσο νωρίς. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Μπαρτζώκα χρειάζεται μπολικά πράγματα για να πάρει πλεονέκτημα έδρας οπότε η νίκη πρέπει να είναι must win.

Δύο ομάδες που έχουν μεγάλα και διαφορετικά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι τους αλλά η Stark Arena φέτος ένα βασικό όπλο της περσινής Παρτιζάν έχει παραβιαστεί αρκετές φορές ενώ τόσες άλλες έχει σώσει η ομάδα του Ζοτς την κατάσταση στο τέλος. Με την σκληρή ελληνική άμυνα που θα επιβάλλει η ομάδα του Coach B ίσως δούμε το διπλό να έρχεται. Στον διπλασιασμό, αξίζει κάτι.

Combo
19:45

Παρί Σεν Ζερμέν (Γ) – Χάκεν (Γ)

1 & γκολ Ταμπίθα Τσαβίνγκα

1.85
BET: 20 units
Μονό
21:30

Παρτιζάν – Ολυμπιακός

2

2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like