Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Αίμα κι άμμος στο Βελιγράδι

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Αίμα κι άμμος στο Βελιγράδι

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό και ποντάρει σε ένα δυνατό ειδικό.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ματς δίχως αύριο

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από μια συναρπαστική «διαβολοβδομάδα» επανερχόμαστε σε μια αγωνιστική που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε πολλές μάζες. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε την περασμένη εβδομάδα και πλέον πηγαίνει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, η οποία παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Είπα πολλά και εξηγούμαι. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στην Κωνσταντινούπολη, όπου ηττήθηκε από την Εφές, αλλά ήταν επίσης κακός απέναντι στη Βιλερμπάν. Του χρειάστηκε μισό δεκάλεπτο καλού μπάσκετ για να κερδίσει με το φαινομενικά άνετο 80-64! Η Παρτιζάν από την άλλη κέρδισε τη Μπασκόνια, με το ζόρι, αλλά απέναντι στη Ρεάλ έδειξε πως δεν είναι η ομάδα της περσινής σεζόν. Είναι στο όριο των play ins και πρέπει να εκμεταλλευτεί την καυτή της έδρα αν θέλει να βρεθεί στη δεκάδα.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να καταλήξει παντού. Το ματς του πρώτου γύρου αποδεικνύει ότι θα πέσουν κορμιά. Ένα παραπάνω απόψε που και οι δυο ομάδες το βλέπουν σαν τελικό. Δε θα μπλέξω με σημεία, αν και γέρνω οριακά προς τον άσο. Αντίθετα, στα ειδικά υπάρχει ένα σημείο με μεγάλη αξία και αναφέρομαι στα φάουλ του αγώνα. Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 39,5. Η Παρτιζάν είναι στις πρώτες ομάδες όσον αφορά τα φάουλ που κάνει αλλά και που δέχεται με μέσο όρο πάνω από 20 και στις δυο κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει στα όρια του φάουλ. Σε μια έδρα σαν τη σημερινή η ένταση ξεκινάει από την εξέδρα. Στο ματς του πρώτου γύρου έγιναν 54 φάουλ (!) αν και είδαμε και παράταση. Σήμερα διακυβεύονται περισσότερα και θα πάω στο over  χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Παρτιζάν – Ολυμπιακός

Over 39,5 φάουλ

1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like