Αρχική » Προβλέψεις στοιχήματος: Ξεχωρίζουν τα κίνητρα

Προβλέψεις στοιχήματος: Ξεχωρίζουν τα κίνητρα

by admin

Προβλέψεις στοιχήματος με σημεία και ειδικά από Ελλάδα και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει o Φώτης Μερτζανίδης.

Προβλέψεις στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επιστρέφουμε στον νέο μήνα με μία μέρα όπως η σημερινή που έχει αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Σε πολλά πρωταθλήματα μπαίνουμε στην τελική ευθεία με αποτέλεσμα σε πολλά ζευγάρια να έχουμε μονόπλευρο κίνητρο. Πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος.

  • Ξεκινάμε με την Ελλάδα και το ΚηφισιάΠαναιτωλικός. Αμφότερες θα παλέψουν μέχρι τέλος για την σωτηρία και πιστεύω θα δούμε αρκετά σκληρό παιχνίδι. Δύσκολα βγάζεις σημείο σε αυτό το ζευγάρι για αυτό θα πάω με τις κάρτες τις οποίες βγάζει με ευκολία ο Γκορτσίλας.
  • Μέχρι την Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Το μυαλό του Άρη είναι στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και αναμένω να δω αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Μάντζιου. Διπλό με χάντικαπ βλέπω αφού η ΑΕΚ παίζει με το μαχαίρι στα δόντια.
  • Στην γειτονική Ιταλία, η Έμπολι θα υποδεχτεί την Κάλιαρι σε ένα δυνατό παιχνίδι στην Τοσκάνη. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε έξι παιχνίδια αήττητοι ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει μακριά από το σπίτι τους. Στηρίζω τον άσο.
  • Μένουμε Ιταλία αφού μέχρι το Φροζινόνε θα ταξιδέψει η Λέτσε και θα ψάξει και αυτήν το πρώτο της διπλό. Αδίκησε τον εαυτό της η «Φρόζι» και ηττήθηκε στο τέλος από την Γιουβέντους. Γενικά παίζει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και θεωρώ σήμερα θα πάρει το τρίποντο. Ποντάρουμε στον άσο αλλά κααλυτπόμαστε με το draw no bet.
  • Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα θα υποδεχτεί την τρομερή Μπολόνια. Επιθετικές και οι δύο ομάδες και πιστεύω το goal/goal βρίσκεται ψηλά. Πρώτη επιλογή το αμφίτερμα.
  • Στην Γερμανία η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν αγωνίζεται στην έδρα της Κολωνίας. Τρένο χωρίς φρένα θυμίζει η Λεβερκούζεν για αυτό την ποντάρω σε άνετη επικράτηση.
  • Στην γειτονική Τουρκία, η Μπεσίκτας θα κοντραριστεί με την μισητή Γαλατάσαραϊ. Αν και το πρωτάθλημα είναι χαμένο για τους γηπεδούχους, η Μπεσίκτας δεν θα πέσει τόσο εύκολα. Πρώτη επιλογή οι κάρτες αλλά και η κόκκινη.
  • Τέλος, ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά από την Πορτογαλία το ΠόρτοΜπενφίκα. Αρκετές κάρτες σε κάθε τους παιχνίδι άρα ποντάρουμε ανάλογα.
Δυάδα απόδοσης 2.52
16:00

Έμπολι – Κάλιαρι

1 dnb

1.55
16:00

Φροζινόνε – Λέτσε

1 dnb

1.63
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
16:30

Κολωνία – Λεβερκούζεν

2 (-1ΑΗ)

1.63
19:30

Άρης – ΑΕΚ

2 (-1ΑΗ)

1.62
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
18:00

Μπεσίκτας – Γαλατάσαραϊ

Over 5,5 κάρτες

1.50
22:30

Πόρτο – Μπενφίκα

Over 6,5 κάρτες

1.60
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 6.12
18:00

Μπεσίκτας – Γαλατάσαραϊ

Κόκκινη κάρτα

2.55
22:30

Πόρτο – Μπενφίκα

Κόκκινη κάρτα

2.40
BET: 10 units
Μονό
19:00

Αταλάντα – Μπολόνια

Goal/goal

1.90
BET: 20 units
Μονό
19:30

Κηφισιά – Παναιτωλικός

Over 6,5 κάρτες

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like