Αρχική » ΑΕΚ – Άρης Προγνωστικά & Ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Άρης Προγνωστικά & Ανάλυση αγώνα

by admin

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο παιχνίδι της Ένωσης με τους Θεσσαλονικείς, για την πέμπτη αγωνιστική των play off.

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά από τον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Opap Arena» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – Άρης 1-0, Άρης – ΑΕΚ 3-3.
  • Στο κύπελλο: ΑΕΚ – Άρης 0-0, Άρης – ΑΕΚ 1-1 (4-2 πέναλτι).
  • Η ΑΕΚ έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στον Άρη.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με γκολ του Γκατσίνοβιτς στο 30’ και του Άμραμπατ στο 49’, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά». Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η Ένωση επαναπαύτηκε και τελικά το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Μπάμπα στο 62’ και τελικά ισοφάρισε στο 89’ με τον Οζντόεφ, αποσπώντας τελικά την ισοπαλία με 2-2. Πλέον η ομάδα του Αλμέιδα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τον τίτλο, καθώς είναι δεύτερη με διαφορά ενός βαθμού από την κορυφή.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαρσία και Στάνκοβιτς, καθώς και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Γιόνσον – Άμραμπατ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Πόνσε, Τσούμπερ.

Ρεπορτάζ Άρης

Παρά την υπεροχή του και τις πολλές ευκαιρίες που έχασε, ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν και δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα του Άκη Μάντζιου, παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο. Ξεπέρασε τις 20 τελικές προσπάθειες αλλά έμεινε στο μηδέν εντός έδρας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως οι «πράσινοι» ήταν κυνικοί και προηγήθηκαν με πλασέ του Σπόραρ στο 62’ έπειτα από λάθος του Μπράμπετς, για να κλειδώσουν τη νίκη στο 90+2’ με αυτογκόλ του Τσέχου.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Αμφίβολοι οι Φαμπιάνο και Φεράρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια – Ζιλ, Νταρίντα, Φερστράτε – Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά

Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται βαθμολογικά απόψε, οπότε η έτσι κι αλλιώς μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων αυξάνεται. Πάντως, ένα γκολ μπορεί να βρει ο Άρης κόντρα στην ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων, ακόμα κι αν δεν πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Πάμε με το goal/goal στο 2.35 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like