Αρχική » Προγνωστικά: Να κάνει «σεφτέ» στο 2.02

Προγνωστικά: Να κάνει «σεφτέ» στο 2.02

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για «λάτιν» επιλογές και έχει στο μενού του προγνωστικά από Βραζιλία και Χιλή.

Προγνωστικά: Να κάνει «σεφτέ» εντός έδρας

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη μεταμεσονύχτια με πονταρίσματα σε δύο χώρες και δύο σημεία που έχουν αξία και μπορούν να επιβεβαιωθούν σε Βραζιλία και Χιλή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Σάο Πάολο με την Παλμέιρας. Δύο ομάδες που χαράσουν αντίθετες πορείες και βρίσκονται σε άλλη φάση. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν τη σεζόν πολύ χλιαρά, αλλά ανέβασαν παλμούς και ρυθμό μετά την αλλαγή προπονητή και έκαναν δύο αρκετά καλές νίκες απέναντι σε Γκοϊανένσε και Γκουαγιαγκίλ εκτός έδρας και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την έδρα τους για πρώτη φορά φέτος. Η αλήθεια είναι πως εντός έδρας δεν τα έχει πάει καλά, δεν έχει κερδίσει ματς κάτι που είναι παράξενο μιάς και παραδοσιακά είχε δυνατό γήπεδο. Η ποιότητα υπάρχει, η ομοιογένεια επίσης και αμυντικά επιτέλους βρίσκει σταθερές. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι του Αμπέλ Φερέιρα μοιάζουν πιο κορεσμένοι από ποτέ. Οι περσινοί πρωταθλητές σε τρεις αγώνες έχουν μόλις μία νίκη (και αυτή με το ζόρι στη Βιτόρια) και επιθετικά έχουν προβλήματα παρά την παρουσία του Εντρίκ που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Η εικόνα τους σαφέστατα δεν είναι αυτή που πρέπει, δεν αποδίδουν καλά και η αλήθεια είναι πως παραμένει μυστήριο πως θα παρουσιαστούν σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Το ζήτημα είναι ξεκάθαρο. Η Σάο Πάολο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη και μπορεί να το πετύχει κόντρα σε έναν αντίπαλο που περισσότερο προβληματίζει. Ο άσος DNB μπαίνει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Με γκολ στη Χιλή

Συνεχίζουμε με τη Χιλή και τον αγώνα της Αουντάξ Ιταλιάνο με την Κομπρεσάλ που κλείνει την αγωνιστική. Δύο ομάδες κακές αλλά με τελείως διαφορετική προσέγγιση η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι παραμένουν σταθεροί στη μετριότητά τους και ενδιαφέρονται περισσότερο για το πώς θα σώσουν ξανά την κατηγορία παρά για οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πέρυσι τερμάτισαν δεύτεροι και έχασαν το πρωτάθλημα για ένα βαθμό και φέτος βρίσκονται υπό απόλυτη κατάρρευση έχοντας «πνιγεί» μεταξύ Copa Libertadores και πρωταθλήματος. Μάλιστα, το κλίμα είναι άσχημο και υπάρχει έντονος εκνευρισμός στις τάξεις της ομάδας, οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτήρα «τελικού», καθώς εάν δεν κερδίσει ούτε απόψε, θα παλέψει για υποβιβασμό αντί για… την επτάδα.

Η αλήθεια είναι πως η αρχική σκέψη ήταν στα γκολ. Η Αουντάξ είναι ομάδα που έβγαλε θετικά δείγματα και έριξε τρία γκολ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική οπότε μπορεί να πάει να κερδίσει και την Κομπρεσάλ αλλά… αμυντικά ακόμα έχει κενά. Επιλογή το αμφίτερμα σε fair απόδοση.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
02:00

Σάο Πάολο – Παλμέιρας

1 dnb

2.02
BET: 25 units
Μονό
03:30

Αουντάξ Ιταλιάνο – Κομπρεσάλ

Goal/goal

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like