Αρχική » Προγνωστικά MLB: Phillies για φίλημα

Προγνωστικά MLB: Phillies για φίλημα

by admin

Προγνωστικά MLB: Έναρξη εβδομάδας και ο #Dogass δίνει τις επιλογές του από το σημερινό πρόγραμμα της MLB.

Προγνωστικά MLB: Δεν μπορεί ο Κάνινγκ

Καλησπέρα σε όλους. Η εβδομάδα έκλεισε ιδανικά με το 8.25 και 50.00 απόδοση να περνούν στην αναμέτρηση των Όριολς. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση.

Οι Φίλις μετά από sweep, ταξιδεύουν στο L.A. για να αντιμετωπίσουν τους κακούς φέτος Έιντζελς. Μετά τη φυγή του αστέρα του μπέιζμπολ Οχτάνι, οι πίτσερ των Έιντζελς έπεσαν αυτομάτως επίπεδο. Σήμερα, θα ρίξουν απέναντι στους Φίλις τον καλύτερο, θεωρητικά, πίτσερ τους, τον Γκρίφιν Κάνινγκ. Εδώ υπάρχει μία παγίδα. Με αυτόν οι Έιντζελς έχουν κάνει αρκετές νίκες αλλά, ακόμη και σε αυτές, έδωσε από 4 run και πάνω στους αντιπάλους του. Οι Φίλις όταν μυρίσουν αίμα, δεν σταματιούνται και πολλές φορές, κερδίζουν παιχνίδια με ένα μόλις καλό inning. Με αυτό σαν σκεπτικό, θα πάμε στο 2 σε απόδοση 1.75.

Τέλος, θα πάρουμε τα combo του Μάρς και του Χάρπερ (με μία βοήθεια από τον Καστεγιάνος). Ο Μαρς έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Κάνινγκ ενώ, ο Χάρπερ είναι σεληνιασμένος με συνεχόμενα run στο ενεργητικό του.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Ειδικό
04:38

Έιντζελς – Φίλις

2

1.75
BET: 40 units
Multicombo
04:38

Έιντζελς – Φίλις

Μαρς over 0,5 run & over 0,5 RBI & Χάρπερ over 0,5 run & over 0,5 RBI

7.60
BET: 5 units
Multicombo
04:38

Έιντζελς – Φίλις

Μαρς over 0,5 home run & Χάρπερ over 0,5 home run & Καστεγιάνος over 0,5 RBI

40.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like