Αρχική » Άρης – ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άρης – ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη δύσκολη αποστολή της Ένωσης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Θεσσαλονίκη.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ

Η αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος.
  • Πρώτος γύρος: ΑΕΚ – Άρης 1-0.
  • Στο κύπελλο: ΑΕΚ – Άρης 0-0, Άρης – ΑΕΚ 1-1 (4-2 πέναλτι).
  • Η ΑΕΚ έχει απολογισμό 5-2-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα στον Άρη.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

 

Ρεπορτάζ Άρη

Το αήττητο σερί οκτώ αγώνων του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δίχως να παρουσιάσουν ικανοποιητικό πρόσωπο, αλλά και με παράπονα από τη διαιτησία, οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 2-0 στη Λεωφόρο. Μόλις στο 4’ ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ, με το «τριφύλλι» να χάνει ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Μάντζιου ισορρόπησε το παιχνίδι στην συνέχεια, όμως δεν μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε και δεύτερο γκολ με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 52’. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς θα μπουν στα πλέι-οφ ως 5οι με τη διαφορά από την 4η θέση να έχει φτάσει τους 13 βαθμούς.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε σερί ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Πάρντο αλλά κι οι τιμωρημένοι Νταρίντα και Ζαμόρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φεράρι – Τζούρασεκ, Ζιλ, Bερστράτε – Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ανσαριφάρντ.

 

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Κινδύνεψε να κάνει μεγάλο κάζο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως τελικά πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΚ. Ο Σιμάνσκι άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 15’, όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά πέτυχαν και την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, ο «δικέφαλος» έφτασε στην ολική ανατροπή με δύο γκολ του Πόνσε (69’, 79’) και ένα του Λιούμπισιτς (74’) για το τελικό 4-2. Το σύνολο του Αλμέιδα διατήρησε το προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ (+1) και θέλει τη νίκη σήμερα για να μπει ως πρωτοπόρος στα πλέι-οφ.

Stat attack: Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα επτά τελευταία ματς.

Απουσίες: Τραυματίες παραμένουν οι Γκατσίνοβιτς και Ζίνι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Πινέδα, Άμραμπατ – Λ. Γκαρσία, Τσούμπερ.

Προγνωστικά στο Άρης – ΑΕΚ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην σημερινή αναμέτρηση, με την ΑΕΚ να χρειάζεται το τρίποντο και τον Άρη να έχει στο μυαλό του τη ρεβάνς κυπέλλου που ακολουθεί την Τετάρτη. Σίγουρα η Ένωση είναι το φαβορί, αλλά το 1.40 του διπλού είναι υπερβολικά χαμηλό. Αντ’ αυτού θα πάρουμε το goal/goal, το οποίο πληρώνει 2.15 στην Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like