Αρχική » Προγνωστικά: Καθαρίζουν από νωρίς οι «Πολίτες»

Προγνωστικά: Καθαρίζουν από νωρίς οι «Πολίτες»

by admin

Προγνωστικά: Με τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι – Λούτον και Γουόλσολ – Νοτς Κάουντι ασχολείται στη στήλη του Σαββάτου ο Χοσέ.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι-Λούτον

Τέσσερις ημέρες πριν την μεγάλη ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την αδύναμη Λούτον. Χωρίς περιθώρια για απώλειες οι «Πολίτες», καθώς η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά. Με αμυντικό πλάνο η Λούτον στο «Έτιχαντ», ξέρει καλά ότι το έργο σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ δεδομένο ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα επιδιώξει να καθαρίσει από νωρίς για αυτό θα πάμε στο over 1,5 ημίχρονο σε απόδοση 1.82.

Γουόλσολ-Νοτς Κάουντι

Στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ η Γουόλσολ, ξέρει καλά ότι τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει αρκετά. Μονόδρομος η νίκη σήμερα και το γήπεδο σήμερα αναμένεται κατάμεστο για να της δώσει ώθηση. Χωρίς άγχος και κίνητρο θα παραταχθεί η ιστορική Νοτς Κάουντι και πάντα με επιθετικό πλάνο για την νίκη. Μανούλα στα over η Νοτς Κάουντι και εκεί φυσικά θα στηρίξουμε την επιλογή μας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
17:00

Μάντσεστερ Σίτι – Λούτον

Over 1,5 ημίχρονο

1.82
BET: 15 units
Μονό
17:00

Γουόλσολ – Νοτς Κάουντι

Over 2,5

1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like