Αρχική » Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη μάχη της δεύτερης θέσης για τη γερμανική Bundesliga.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «MHP Αρένα» (60.449), Στουτγκάρδη.
  • Διαιτητής: Τομπίας Βελτς.
  • Πρώτος γύρος: Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0.
  • Η Μπάγερν έχει απολογισμό 7-2-0 στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στην Στουτγκάρδη.
  • Εκτός έδρας η Μπάγερν μετρά 13 σερί νίκες και 16 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα κόντρα στην Στουτγκάρδη.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν δέκα συνεχόμενα over 2,5 σε μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδη

Έχασε σπουδαίο προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν και δεν κατάφερε να της σπάσει το αήττητο, παίρνοντας ισοπαλία 2-2. Φιούριχ (47’) και Ουντάβ (57’) έκαναν το 2-0 για την Στουτγκάρδη νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 61’ με γκολ του Αντλί. Τελικά, ο Άντριχ έσωσε την παρτίδα για τις «ασπιρίνες» στο 90+6’, κόβοντας δύο βαθμούς από την ομάδα του Χένες. Η Στουτγκάρδη εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στο Champions League, ούσα τρίτη στη βαθμολογία και στο +2 από την τέταρτη Λειψία.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία δώδεκα εντός έδρας ματς της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μίτελστεντ και Μιλιό, καθώς κι οι τραυματίες Βάγκνομαν, Μάσιμο, Νάρτεϊ, Ζαγκαντού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νούμπελ – Στεργίου, Ρουό, Άντον, Ίτο – Λέβελινγκ, Καράζορ, Φιούριχ, Φιούριχ – Ουντάβ, Γκιρασί.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Έκανε το καθήκον της κερδίζοντας με 2-1 την Άιντραχτ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Μοναδικό κέρδος το ότι ο Κέιν σκόραρε δύο φορές (9’, 61’) φτάνοντας τα 35 γκολ, και βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική επίδοση. Έχοντας χάσει τον τίτλο πλέον οι Βαυαροί παίζουν για τη δεύτερη θέση, με προτεραιότητα βέβαια το Champions League. Εκεί έμειναν στο 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας και θα πάνε με ελαφρύ μειονέκτημα στη ρεβάνς της Τετάρτης.

Stat attack: Μετρά έξι συνεχόμενα goal/goal & over 3,5 εκτός έδρας.

Απουσίες: Κομάν, Μποΐ, Σαρ, Μάρουσιτς και Μπούχμαν θα είναι σίγουρα εκτός, ενώ ο Ντε Λιχτ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Κιμ Μιν-Τζάε, Ντάιερ, Ντέιβις – Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα – Τελ, Μίλερ, Τσούπο-Μοτίνγκ – Κέιν.

Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Έχοντας χάσει το πρωτάθλημα η Μπάγερν έχει την προσοχή της στραμμένη αποκλειστικά στο Champions League. Γι’ αυτό οι μπουκ δίκαια δίνουν τον τίτλο του φαβορί, κι εμείς θα στηρίξουμε με κάλυψη τη γηπεδούχο. Πάμε με το combo 1Χ & goal/goal στο 1.90 του Pamestoixima.gr.

ΠΗΓΗ

You may also like