Αρχική » Μόντσα-Λάτσιο και Σασουόλο-Ίντερ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Μόντσα-Λάτσιο και Σασουόλο-Ίντερ με ενισχυμένες αποδόσεις!

by admin

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββάτου (4/5) για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτή ανάμεσα στη Μόντσα και τη Λάτσιο (19:00). Οι φιλοξενούμενοι (55β.) μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες βρίσκονται εντός των θέσεων που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν, ωστόσο θέλουν να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο από αυτό και να πλησιάσουν την 6η Αταλάντα (57β.) όπως και την 5η (59β.) Ρόμα. Η Μόντσα (44β.) κατρακύλησε το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες) και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μπορέσει να καταφέρει κάτι καλύτερο από το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Μανδάς θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ της Λάτσιο, αφού ο βασικός Προβεντέλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Μόντσα – Λάτσιο 1:4.35 Χ:4.60 2:1.51

Το Σασουόλο – Ίντερ (21:45) συνοδεύεται με μεγάλες αντιθέσεις: Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια τους και έχουν εγκλωβιστεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (26β.), στο -5 από την 17η Έμπολι. Είναι προφανές πως οι γηπεδούχοι παίζουν για τη… ζωή τους, ενώ, στην άλλη μεριά, η εκπληκτική Ίντερ (89β.) έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και συνεχίζει να κυριαρχεί, μετρώντας 13 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 15 τελευταία παιχνίδια της στη Serie A. Χωρίς απώλειες οι φιλοξενούμενοι, εκτός δράσης οι Μπεράρντι, Καστιγέχο, Ντεφρέλ και Τρεσόλντι για τη Σασουόλο.

Σασουόλο – Ίντερ 1:5.45 Χ:4.60 2:1.51

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Serie A 

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like