Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Το κίνητρο οδηγεί στον διπλασιασμό!

Προγνωστικά μπάσκετ: Το κίνητρο οδηγεί στον διπλασιασμό!

by admin

Προγνωστικά και ανάλυση μπάσκετ από το πρωτάθλημα της Liga Endesa και την αναμέτρηση Ομπραντόιρο-Ανδόρρα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με… φόντο την παραμονή!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά τη χαμένη δυάδα με την ελεύθερη βολή του Μουσταφά Φαλ, επιστρέφουμε με προγνωστικά από το ισπανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Ομπραντόιρο κόντρα στην Ανδόρρα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής

Η Ομπραντόιρο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και την 17η θέση αντίστοιχα με 8 νίκες και 23 ήττες και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 76-69 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική. Η ομάδα του Μόντσο Φερνάντες χρειάζεται το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής. Στο προηγούμενο ματς ξεχώρισε ο Τόμας Σκραμπ που σταμάτησε στους 25 πόντους και τα 5 ριμπάουντ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Αρτέμ Πούστοβι που σημείωσε 11 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, ενώ οι Τίμα και Μεντόζα φαίνεται πως υπολογίζονται ξανά από τον κόουτς Φερνάντες.

Στον αντίποδα, η Ανδόρρα βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 12-19 και είναι σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 108-92, εκμεταλλευόμενή την κούρασή της από τα Playoffs της Euroleague. Στο ματς με τους «Μπλαουγκράνα» διακρίθηκε ο Τζέρικ Χάρντινγκ, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους, ενώ τρομερή ήταν και η συνεισφορά των Σταν Οκόγε με 15 πόντους και Μιχάιλο Άντριτς, Ζαν Μοντέρο με 14 πόντους έκαστος. Μέσα στην εβδομάδα, αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και έχασαν κάποιες προπονήσεις, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποια απουσία από το ρόστερ.

Το κίνητρο για την παραμονή οδηγεί στον διπλασιασμό!

Οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να βρίσκονται και σε παρόμοια βαθμολογική θέση, ωστόσο κάποιες «γκέλες» και κακές συγκυρίες, έφεραν την Ομπραντόιρο στην… επικίνδυνη ζώνη. Οι παίκτες του Μόντσο Φερνάντες ωστόσο έχουν την ποιότητα και δείχνουν ότι θέλουν την παραμονή στα τελευταία τους ματς. Αμφότερες αρέσκονται στα τρίποντα και η ευστοχία θα καθορίσει πολλά και για τις δυο πλευρές. Το κίνητρο για τη νίκη είναι μονόπλευρο, για αυτό και εμείς θα επιλέξουμε τη νίκη της Ομπραντόιρο μαζί με το over 86,5 πόντων των γηπεδούχων στο 2.00 μιάς και η Ανδόρρα δεν φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
21:45

Ομπραντόιρο – Ανδόρρα

1 & Ομπραντόιρο: over 86,5

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like