Αρχική » Προγνωστικά: Έδρες επιβίωσης στο 2.40

Προγνωστικά: Έδρες επιβίωσης στο 2.40

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ποντάρει σε δύο σημεία ξεκάθαρα κινήτρου στο κουπόνι του Μ. Σαββάτου σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Δεν έχει άλλη επιλογή

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ευρωπαϊκά προγνωστικά και δύο σημεία με αρκετή αξία που στηρίζονται στο κίνητρο. Πάμε να δούμε αμέσως τη στήλη μας και τις επιλογές που είναι άνω του διπλασιασμού.

Αρχή από το Μπέρμιγχαμ. Στην πόλη όπου ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία υπάρχει και μία άλλη ομάδα που φέτος βασανίστηκε και που ξέρει πως εάν δεν κερδίσει φέτος θα υποβιβαστεί στη League One. Ο ομώνυμος σύλλογος έχει περάσει δύσκολα τη σεζόν που διανύουμε και την τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει για να σωθεί. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πως μετά τις δύο απώλειες απέναντι σε Ρόδεραμ και Χάντερσφιλντ μόνο με τρίποντο και συνδυασμό αποτελεσμάτων θα παραμείνουν στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως οι τρεις ομάδες που κυνηγούν έχουν αντιστοίχως δύσκολα παιχνίδια (Η Πλίμουθ φιλοξενεί την Χαλ που κυνηγάει την εξάδα, η Μπλάκμπερν είναι καλεσμένη στη φιέστα της Λέστερ και η Σέφιλντ παίζει στην έδρα της Σάντερλαντ) οπότε εάν κερδίσουν και χάσει κάποια από αυτές τις ομάδες τότε θα σωθεί. Απέναντι της η Νόριτς που βρίσκεται στα play-offs ανόδου και πρακτικά δε θέλει να τερματίσει έκτη για να μη συναντήσει την Λιντς. Φυσικά βέβαια είναι και πιο άνετη και εκτός έδρας φέτος δε τα πηγαίνει τόσο καλά όσο εντός, έχοντας το 2024 τρεις νίκες σε δέκα ματς.

Ίσως είναι παγίδα να μπλέξεις με σημείο σε τέτοιο ματς αφού πράγματι η Μπέρμιγχαμ είναι κάκιστη και έχει πολύ άσχημη εικόνα. Παρόλα αυτά η έδρα της και ο κόσμος της μπορούν να την βοηθήσουν να κερδίσει έστω με μισό μηδέν, οπότε ο άσος στο 2.40 έχει λογική.

Προγνωστικά: Να «καθαρίσει» επιτέλους

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Καιζερσλάουτερν απέναντι στο Μαγδεμβούργο. Άλλο ένα παιχνίδι επιβίωσης αυτή την φορά με δύο ομάδες που είναι κοντά στη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πετύχουν μία τεράστια νίκη μέσα στο Κίελο και να δείξουν πως είναι ζωντανοί στη μάχη της παραμονής και πλέον έχουν απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις ενώ είναι ένα βαθμό πάνω από την Βέχεν που θα παίξει στα μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς πιο άνετοι και με μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους αλλά και να μη γίνει αυτό ακόμα και με ένα βαθμό την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη Φιρτ (δεδομένα πως η Βέχεν θα χάσει από το δεύτερο Κίελο) θα μείνουν στη κατηγορία.

Ήταν ούτως ή άλλως κρίμα για τους φιναλίστ του τελικού Κύπελλου Γερμανίας να πέσουν στην τρίτη κατηγορία, με νίκη παίρνουν τεράστια ανάσα, αξίζει ο άσος στο 2.10.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
14:30

Μπέρμιγχαμ – Νόριτς

1

2.40
BET: 25 units
Μονό
21:30

Καϊζερσλάουτερν – Μαγδεμβούργο

1

2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like