Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Το κίνητρο «πληρώνει» 2.54

Μελετημένα προγνωστικά: Το κίνητρο «πληρώνει» 2.54

by admin

Τελευταία στροφή για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League και ο Fidel δεν θα μπορούσε να εστιάσει αλλού!

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελευταία στροφή για την Stoiximan Super League πριν τα play off και τα play out. Τα μελετημένα προγνωστικά μου δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να λείπουν ή να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλο πρωτάθλημα.

 

«Καίγεται» για βαθμούς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και πραγματικά… «καίγεται» για το τρίποντο της νίκης, καθώς η ομάδα της Ηπείρου μάχεται για την παραμονή της. Ο ΠΑΣ βγάζει πείσμα και θέληση στον αγωνιστικό χώρο, σε αρκετές στιγμές παρουσιάζει σκληράδα και απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο, μπορεί να βρει βαθμούς.

Θα κρατήσω τον άσο με στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

 

«Βρυχώνται» τα «λιοντάρια»

Όπως καταλαβαίνετε, θα σταθώ στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Με απογοήτευση οι φιλοξενούμενοι, αφού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ένα εισιτήριο για τα play off και πλέον μένουν δίχως κίνητρο. Θέλει το τρίποντο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία για να εκκινήσει με ψυχολογία και δίχως το άγχος της παραμονής στα play out.

Και εδώ θα κρατήσω τον άσο με στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.54
19:30

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

1 dnb

1.62
19:30

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

1 dnb

1.57
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like