Αρχική » Προγνωστικά europa league:Γκολ & αουτσάιντερ σε Europa League

Προγνωστικά europa league:Γκολ & αουτσάιντερ σε Europa League

by admin

Ο Bats εστιάζει στις τέσσερις αναμετρήσεις του Europa League και επιλέγει σημεία σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.01.

Προγνωστικά Europa League: Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ

Η μέρα για μικρότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε αισίως και είμαστε στην προημιτελική φάση. Τέσσερα δυνατά παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά europa league της Πέμπτης. Ξεκινάμε από τη Γερμανία, όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Οι «ασπιρίνες» ετοιμάζονται για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους κι έχοντας χτίσει διαφορά 16 βαθμών από τη δεύτερη Μπάγερν μπορούν να επικεντρωθούν στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Δε θα έχουν εύκολο έργο σήμερα, κόντρα σε μια πολύ ζόρικη και ποιοτική αντίπαλο. Είτε κερδίσει είτε όχι η ομάδα του Αλόνσο, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Γύρω στο 1.60 περιμέναμε το αμφίτερμα, στο 1.82 το βρίσκουμε στη Fonbet και θα το αγοράσουμε.

Προγνωστικά στο Μίλαν – Ρόμα

Η νικήτρια του ζευγαριού Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ θα βρει απέναντί της είτε τη Μίλαν είτε τη Ρόμα, στον ιταλικό εμφύλιο των προημιτελικών. Οι φορμαρισμένοι «ροσονέρι» των επτά συνεχόμενων νικών αντιμετωπίζουν την ψυχωμένη ομάδα του Ντε Ρόσι. Οι μπουκ γενικώς εμπιστεύονται περισσότερο τη Μίλαν, ίσως όμως η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες. Σημαντικό παράγοντα αποτελεί η τρομερή παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του Πιόλι κόντρα στους «τζιαλορόσι», μετρώντας εννιά σερί ματς χωρίς ήττα απέναντί τους. Κάτι που επίσης έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι και το goal/goal. Δεδομένης και της δυναμικής τους στην επίθεση, είναι ένα σερί που μοιάζει πολύ πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα. Στο 2.00 της Fonbet αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

Λίβερπουλ – Αταλάντα

Αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι που (σχεδόν) κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το φαβορί, είναι αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αταλάντα. Οι «κόκκινοι» έχουν τον πρώτο λόγο όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρότι έχουν υψηλότερους στόχους, καθώς διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Αγγλία, δεν πρόκειται να παρατήσουν και το Europa League. Αναμένουμε να πάνε για μια επιβλητική νίκη από το πρώτο ματς και να προσπαθήσουν να καθαρίσουν την πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα που είναι αρκετά επικίνδυνη επιθετικά. Γι’ αυτό θα πάμε με την επιλογή να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα στο 1.91 της Novibet.

Μπενφίκα – Μαρσέιγ

Το ακριβώς αντίθετο έχουμε στο άλλο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο δεύτερος ημιτελικός. Μπενφίκα και Μαρσέιγ αναμετρώνται στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της βραδιάς. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να χρίζεται ως μεγάλο φαβορί, όμως αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ τους. Οι «αετοί» φαίνεται πως μετά το κύπελλο θα χάσουν και το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, καθώς δεν μπορούν να βρουν την απαιτούμενη σταθερότητα στην απόδοσή τους. Από την άλλη η Μαρσέιγ ξεκίνησε εξαιρετικά με τον Γκασέ, αλλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες. Πολύ μεγάλο σερί για μια ομάδα με σπουδαίες μονάδες, ενώ κι η ευρωπαϊκή εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις θα παίξει τον ρόλο της. Δεδομένου κι ότι σίγουρα η Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» δεν παρουσιάζει την ίδια εικόνα με πέρσι, αξίζει να πάμε με το Χ2 στο 2.01 της WinMasters.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00

Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ

Goal/goal

1.82
BET: 33 units
Μονό
22:00

Μίλαν – Ρόμα

Goal/goal

2.00
BET: 30 units
Ειδικό
22:00

Λίβερπουλ – Αταλάντα

Λίβερπουλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

1.91
BET: 32 units
Μονό
22:00

Μπενφίκα – Μαρσέιγ

Χ2

2.01
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like