Αρχική » Προγνωστικά: Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Προγνωστικά: Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

by admin

Προγνωστικά από τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ, περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Αριστοτέλη.

Προγνωστικά Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Καλημέρα φιλαράκια μου. Ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός μάχης. Πάμε να δούμε προγνωστικά από το Παρίσι

Ένα και μοναδικό παιχνίδι για σήμερα, το παιχνίδι το οποίο θα απασχολήσει ολόκληρο τον πλανήτη, είτε παίζει στοίχημα είτε δεν όχι. Η Ντόρτμουντ μέσα στην Γερμανία κέρδισε 1-0 ενώ έχασε αμέτρητες ευκαιρίες για να μεγαλώσει την διαφορά, κάτι το οποίο θα της έδινε περισσότερες ελπίδες για να προκριθεί στον τελικό. Η Παρί απείλησε κυρίως από την δεξιά πλευρά και τον Ντεμπελέ αλλά οι δρόμοι ήταν κλειστοί και ο Εμπαπέ άφαντος.

Θεωρώ πως δεν θα δούμε κάτι ανάλογο στον επαναληπτικό, όσο κλειστά και να παίξει η Ντόρτμουντ, όσο και να κλείσει τους διαδρόμους, δύο γκολ θα τα βρουν οι γηπεδούχοι στη χειρότερη των περιπτώσεων και θα αναγκαστούν οι φιλοξενούμενοι να βγουν για να απειλήσουν. Κάπως έτσι πιστεύω θα πάει το παιχνίδι ή θα έχουμε ένα-δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο μισάωρο, όπως και να το έχω στο μυαλό μου έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Θα επιλέξουμε λοιπόν τον άσο, οver 0,5 ημιχρόνου και over 2,5 συνολικά, με το combo πληρώνει ένα ωραίο 2.15 από τη Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

1 & over 2,5 & over 0,5 ημίχρονο

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like