Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

by admin

Τρία ειδικά που φτάνουν έως το 2.40 περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ντόρτμουντ θα μας απασχολήσει για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με τα ειδικά παικτών να μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Το 1-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, δίνοντας αρκετές ελπίδες στους Βεστφαλούς, όμως η Παρί εξακολουθεί να είναι το φαβορί για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Όποια κι αν είναι η έκβαση της αναμέτρησης, μπορούμε λίγο πολύ να εκτιμήσουμε το πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες και τι επιλογές θα κάνουν οι δύο προπονητές. Οι γηπεδούχοι πρόκειται να κυριαρχήσουν και να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας στα πόδια της (πιθανώς να δούμε τα ποσοστά τους να φτάνουν και το 70%), ενώ οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν χώρο και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ρίχνοντας την προσοχή τους στο αμυντικό κομμάτι.

Μία λογική επιλογή είναι οι 18+ τελικές της Παρί στο 1.83 της Stoiximan. Στο πρώτο ματς οι Γάλλοι πραγματοποίησαν 14 προσπάθειες, οπότε στο γήπεδό τους αναμένεται να ξεπεράσουν αυτό το όριο, ειδικά αν δε βρουν ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη, αξία υπάρχει στο 2.05 της Stoiximan για την over 0,5 προσπάθεια στην εστία από τον Φούλκρουγκ. Αν και θα του δοθούν σίγουρα λιγότερες ευκαιρίες από το εντός έδρας ματς, στο οποίο πέτυχε το μοναδικό γκολ, μιλάμε για ένα φορ περιοχής που δε θέλει πολύ για να γίνει απειλητικός. Τέλος, θα πάρουμε και τις over 4,5 αποκρούσεις του Κόμπελ στο 2.40 της WinMasters. Ο Ελβετός είναι εγγύηση και θα έχει πολλή δουλειά, οπότε αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Ειδικό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Παρί Σεν Ζερμέν 18+ προσπάθειες για γκολ

1.83
BET: 32 units
Ειδικό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Φούλκρουγκ over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2.05
BET: 28 units
Ειδικό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Κόμπελ over 4,5 αποκρούσεις

2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like