Αρχική » Προγνωστικά: Δυάδα με combo και γκολ για το 2.43

Προγνωστικά: Δυάδα με combo και γκολ για το 2.43

by admin

Με δυάδα αναμετρήσεων από Bundesliga και Ligue 1 συνεχίζει o Χρήστος Τσίπης τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 2.43.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Μάιντζ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες! Προγνωστικά με γερμανικό και γαλλικό ενδιαφέρον σήμερα. Πάμε να δούμε.

Η Φράιμπουργκ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, λίγο πίσω από την έκτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο σε περίπτωση που δεν κατακτήσει η Λεβερκούζεν το κύπελλο. Η άμυνα αντιμετωπίζει προβλήματα, δεχόμενη 26 γκολ σε 12 αγώνες. Αντίθετα, η επίθεση είναι σε εξαιρετική φόρμα, σημειώνοντας 17 γκολ σε 8 αποστολές. Παρόλα αυτά δεν είναι σε καλό φεγγάρι, έχει να κερδίσει εντός από τις 20 Ιανουαρίου και αυτό με κάνει να κοιτάζω προς τα δεξιά. Καθώς η Μάιντζ συνεχίζει την αήττητη πορεία της μετά από τέσσερα παιχνίδια (3-1-0), δείχνοντας σταθερότητα στην άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, προετοιμαζόμενη για τα παιχνίδια διατήρησης στην κατηγορία, με μικρή απόσταση από την 15η Μπόχουμ και ασφαλές κενό τεσσάρων βαθμών από την 17η Κολωνία. Η ομάδα επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα στα εντός έδρας παιχνίδια, με ρεκόρ 4-1-0 και μόνο δύο γκολ δεκτά υπό τον Χένρικσεν. Αν καταφέρει να κερδίσει και σήμερα, θα ενισχύσει τη θέση της. Η άμυνα της ομάδας δείχνει σταθερή, δεχόμενη λίγα γκολ στις πρόσφατες αγωνιστικές, ενώ η επίθεση παρουσιάζει βελτίωση, σημειώνοντας οκτώ γκολ σε δύο αγωνιστικές. Επίσης παραμένει δίχως εκτός έδρας νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα και σήμερα μπορεί να την κάνει. Θα πάρω το Χ2στο 1.52 για να είμαστε πιο safe.

Προγνωστικά: Παρί Σεν-Ζερμέν – Λυών

Δυάδα απόδοσης 2.43
20:30

Φράιμπουργκ – Μάιντζ

Χ2

1.52
22:00

Παρί Σεν-Ζερμέν – Λυών

Goal/goal

1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like