Αρχική » Λιλ – Λιόν προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Λιλ – Λιόν προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Λιλ – Λιόν: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από το παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1.

ΛΙΛ – ΛΙΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Λιλ – Λιόν προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Stade Pierre-Mauroy
  • Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν
  • Η Λιλ διαθέτει την καλύτερη συγκομιδή του πρωταθλήματος, σε εντός έδρας ματς, με 36 βαθμούς σε 15 ματς.
  • Η Λιόν έχει μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας φέτος.
  • Τελευταία εκτός έδρας νίκη της Λιόν επί της Λιλ το 2016 και μοναδική στα τελευταία δέκα ματς σε αυτό το γήπεδο.

Ρεπορτάζ Λιλ

Αποκλείστηκε από την Άστον Βίλα στο Conference League και πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να μπει τουλάχιστον στην τριάδα. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε εκτός έδρας της Μετς με 2-1, σε ένα ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν άμεσα το σκορ και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Stat attackΕπιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα σε 8/10 τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ουμτιτί, Μιραμόν, Ίλιτς και Αντρέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σεβαλιέ – Σάντος, Ντιακιτέ, Αλεξάντρο, Ιζμαΐλι – Γκόμες, Μπενταλέμπ – Καμπελά, Ζεγκρόβα, Γιαζίτσι – Ντέιβιντ

Ρεπορτάζ Λιόν

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο δεύτερο μισό της σεζόν και πλέον ελπίζει ακόμα και σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο δρόμος της Ευρώπης όμως περνάει από τη δύσκολη έδρα της Λιλ.  Τέταρτο συνεχόμενο ματς απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας. Στα προηγούμενα τρία κατάφερε να κερδίσει τη Μπρεστ και τη Μονακό, αλλά ηττήθηκε από την Παρί.

Stat attackΠέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στα οκτώ τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Ταλιαφίκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λόπες – Μέιτλαντ-Ναιλς, Τσαλέτα-Καρ, Ο’Μπράιαν, Μάτα – Κακερέ, Μάτιτς, Τολισό – Μπενραχμά, Νουάμα, Λακαζέτ

Λιλ – Λιόν προγνωστικά

Σούπερ ντέρμπι στη Γαλλία, ανάμεσα στη Λιλ και τη Λιόν, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Η Λιλ δείχνει πολύ δυνατή στην έδρα της, όμως η Λιόν παίζει με άγνοια κινδύνου εδώ και πολύ καιρό. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, αλλά δεν μπορεί να καλύψει τα κενά στην άμυνα. Πιστεύω πως θα βρει ένα γκολ, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και θα περιμένουμε άλλο ένα γκολ για να πληρωθούμε!

ΠΗΓΗ

You may also like