Αρχική » Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά & Ανάλυση

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς για τα play offs της Euroleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • ΟΑΚΑ (18.500), Αθήνα.
  • Προϊστορία: Η Μακάμπι προηγείται με 20-17 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και έπειτα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Έφτασε κοντά στο τρίτο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει την έδρα της Μακάμπι. Ωστόσο, ότι δεν πέτυχε το βράδυ της Τρίτης, το πέτυχε δύο μέρες αργότερα, επικρατώντας στο Βελιγράδι με 95-88 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά. Πλέον, το πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ θα δώσει το εισιτήριο για το Final 4, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Η ομάδα του Αταμάν έδειξε χαρακτήρα στο τελευταίο παιχνίδι και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με επτά πόντους στην τέταρτη περίοδο, πήρε τη νίκη, με εκπληκτικούς τους Ναν και Σλούκα. Μαζί τους, ξεχώρισαν και οι Λεσόρ και Μήτογλου, που κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες.

Stat attack: Δέχεται 78 πόντους κατά μέσο όρο και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Euroleague.

Απουσίες: Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ερνανγκόμεθ, με λίγες πιθανότητες να προλάβει.

Ρεπορτάζ Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 στη σειρά και πλέον καλείται να ξανακερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή των Ισραηλινών είναι δύσκολη, αφού υπάρχει ο πονοκέφαλος του τραυματισμού του Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ ρίσκαρε στο τέταρτο παιχνίδι και αγωνίστηκε, χωρίς να είναι στο 100%, με αποτέλεσμα να νιώσει ξανά ενοχλήσεις. Φυσικά, ο Κάτας έχει κι άλλες λύσεις στο οπλοστάσιό του, αφού οι Μπράουν, Κόλσον και Νίμπο κάνουν μια εξαιρετική σειρά, ενώ αρκετοί παίκτες έχουν δώσει λύσεις και από τον πάγκο. 

Stat attack: Δέχεται 87 πόντους κατά μέσο όρο και έχει τη χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση.

Απουσίες: Η συμμετοχή του Μπόλντγουιν θεωρείται αμφίβολη για τη Μακάμπι.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά & Ανάλυση Αγώνα

Πάντα ένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο, που δίνει ένα εισιτήριο για το Final 4, είναι αμφίρροπο. Άλλωστε, οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν ανεξαρτήτως έδρας. Βέβαια, το πέμπτο ματς έχει πάντα ιδιαιτερότητες και μοιραία η ζυγαριά γέρνει προς τον γηπεδούχο. Το κλίμα στο Παναθηναϊκό είναι γεμάτο ενθουσιασμό και πίστη στην πρόκριση. Είναι από τα ματς, που ακόμα κι αν η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει, ο κόσμος είναι καταλυτικός. Στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ θα στηριχτώ και θα ποντάρω στη νίκη του Παναθηναϊκού στο επιμέρους σκορ του πρώτου δεκαλέπτου, περιμένοντας από τους γηπεδούχους να μπουν δυνατά και τους φιλοξενούμενους να είναι μουδιασμένοι.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like