Αρχική » Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις! – Koubanezos.gr

Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις! – Koubanezos.gr

by admin

Σπουδαία παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Δευτέρας του Πάσχα (6/5) από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας (22:00) την ανεβασμένη Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (54β.) βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης που προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και νιώθει… καυτή την ανάσα της Νιούκαστλ (53β.), ενώ οι γηπεδούχοι των τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) παίζει χωρίς άγχος, αφού έφτασε τους 40 βαθμούς και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. 

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:2.40 Χ:3.70 2:2.70

Μεγάλο ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα στη Λιλ και τη Λιόν (22:00). Οι φιλοξενούμενοι διανύουν περίοδο μεγάλης αγωνιστικής φόρμας και η πρόσφατη νίκη επί της Μονακό (3-2) την ανέβασε στην 8η θέση με 44 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την εξάδα, που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο. Στην άλλη μεριά, η 3η της βαθμολογίας Λιλ (55β.) θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τις Μπρεστ (56β.), Μονακό (58β.), που αυτήν την στιγμή έχουν θέση φαβορί για να παίξουν απευθείας στο ανανεωμένο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα και στο Κύπελλο Γαλλίας, με τη Λιόν να παίρνει την πρόκριση μετά το 2-1 στην έδρα της. 

Λιλ – Λιόν 1:1.93 Χ:3.75 2:3.75

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like