Αρχική » Προγνωστικά: Γαλλική «πρόκληση» στο 3.10

Προγνωστικά: Γαλλική «πρόκληση» στο 3.10

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με επιλογή από την Β’ Γαλλίας και τριπλασιάζει με μονό αποδεκτό στο Ανζέ – Αζαξιό.

Προγνωστικά: Μεγάλη τιμή και αξία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας και προγνωστικά από την Γαλλία με ένα μονό αποδεκτό από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας εκεί όπου παρατηρούμε ένα… λαθάκι. Πάμε να δούμε αμέσως την επιλογή μας.

Η Ανζέ αντιμετωπίζει την Αζαξιό σε ένα ματς αρκετά σημαντικό και για τις δύο, με τους γηπεδούχους να είναι σε καλή κατάσταση και να διατηρούν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχοντας βάλει πλώρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Δεν πείθει η φιλοξενούμενη, η οποία είναι σφιχτή ομάδα και γενικότερα είναι στη μέση της βαθμολογίας οπότε χρειάζεται αλλαγές για να πάει στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

Στοιχηματικά οι τιμές στα γκολ προκαλούν. Η Αζαξιό βγάζει σερί με Under 2,5 οπότε το αντίστοιχο Over καλοπληρώνει. Νομοτελειακά θα σπάσει κάποτε, η Ανζέ στην έδρα της είναι δυνατή και μπορεί να βοηθήσει ώστε να μπουν έστω τρία γκολ. Όταν τριπλασιάζει κιόλας… είναι πρόκληση.

Μονό
21:45

Ανζέ – Αζαξιό

Over 2,5

3.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like