Αρχική » Μπράτσος: «Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική προσπάθεια αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους»

Μπράτσος: «Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική προσπάθεια αλλά αδίκησαν τους εαυτούς τους»

by admin

Την εκτίμηση ότι οι παίκτες της Κηφισιάς αδίκησαν τους εαυτούς τους έκανε μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό ο Κώστας Μπράτσος, που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο κυνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα συνεχίζεται η προσπάθεια, έχουμε άλλα επτά ματς μπροστά μας αλλά είναι κρίμα, γιατί μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση. Το κλειδί είναι το πρώτο ημίχρονο, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Στο δεύτερο, ουσιαστικά φέραμε τον αντίπαλο στην περιοχή μας, δεν κινδυνέψαμε από φάσεις με εξαίρεση κάποιες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας.

Δώσαμε κάποια κόρνερ χωρίς λόγο, από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αντί να βγούμε στην αντεπίθεση δίναμε κόρνερ και δεχόμασταν γκολ. Η λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι… αυτοκαταστροφικό, αλλιώς οι παίκτες έκαναν εξαιρετική προσπάθεια και αδίκησαν τους εαυτούς τους. Θα πρέπει να μείνουμε στην εικόνα της ομάδας και να γίνουμε πιο κυνικοί.να τελειώνουμε τις φάσεις και να μην δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου αυτός».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like