Αρχική » Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Champions League.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (83.168), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Πρώτο ματς: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2.
  • Η Ρεάλ έχει απολογισμό 12-4-11 απέναντι στην Μπάγερν.
  • Ως γηπεδούχος η Ρεάλ μετρά δέκα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες απέναντι στην Μπάγερν.
  • Στα τελευταία έξι και σε δέκα από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απολογισμό 38-15-24 απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία, ενώ η Μπάγερν μετρά 33 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Στάθηκε όρθια στην «Αλιάνζ Αρένα» και πήρε την ισοπαλία με την οποία απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ ο Βινίσιους, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 24’ και ισοφάρισε για το τελικό 2-2 από το σημείο του πέναλτι στο 83’. Ενδιάμεσα η Μπάγερν είχε ανατρέψει το σκορ με γκολ των Σανέ (53’) και Κέιν με πέναλτι (57’), όμως οι «μερένγκες» τελικά έφυγαν αλώβητοι από το Μόναχο. Ακολούθησε η νίκη με 3-0 επί της Κάντιθ, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της Μπαρτσελόνα έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο της La Liga στη «βασίλισσα».

Stat attack: Είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας τη φετινή σεζόν.

Απουσίες: Επέστρεψαν οι Κουρτουά από τραυματισμό και Καρβαχάλ από τιμωρία, οπότε μοναδική απουσία για τη Ρεάλ είναι αυτή του Αλάμπα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλινγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ, παραχωρώντας τελικά την ισοπαλία με 2-2 στον πρώτο ημιτελικό. Ενώ είχε την κυριαρχία και είχε δημιουργήσει ευκαιρίες στο ξεκίνημα, δέχτηκε γκολ από τον Βινίσιους (24’) με την πρώτη τελική των φιλοξενούμενων. Η Μπάγερν αντέδρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ισοφαρίζοντας με τον Σανέ στο 53’, και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή με πέναλτι του Κέιν. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κι αυτοί πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βινίσιους για το τελικό 2-2. Το Σάββατο ήρθε η (αδιάφορη βαθμολογικά) ήττα με 3-1 από την Στουτγκάρδη, η οποία απλώς μείωσε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους δύο βαθμούς.

Stat attack: Μετρά επτά συνεχόμενα goal/goal & over 3,5 εκτός έδρας.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Κομάν, Γκερέιρο, Μποΐ, Σαρ, Μάρουσιτς και Μπούχμαν, ενώ ο Ντάιερ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί – Λάιμερ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Κέιν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Η έδρα σίγουρα δίνει προβάδισμα στη Ρεάλ, όμως οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις της στα νοκ άουτ δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Όχι ότι η Μπάγερν γενικώς βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά έχει την ποιότητα να κάνει ζημιά και να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι τέλους. Πάμε με την ισοπαλία στο 3.80 του Pamestoixima.gr, αφήνοντας τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους μετά το 90λεπτο.

ΠΗΓΗ

You may also like