Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

by admin

Πέντε επιλογές με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.83 έως το 8.00 περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα

Ημέρα Champions League η σημερινή, αν και το παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με τη Φιορεντίνα για τα ημιτελικά του Conference League θα μας απασχολήσει επίσης για τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης. Ξεκινάμε με το ματς στο Βέλγιο, το οποίο θα κρίνει τον πρώτο φιναλίστ της τρίτης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το γκολ του Ενζολά στις καθυστερήσεις έδωσε πολύτιμη νίκη με 3-2 στους «βιόλα», οι οποίοι παρουσιάζονται ως ισχυρό φαβορί για να βρεθούν στον τελικό. Πάντως, ακόμα και με δέκα παίκτες για ένα μισάωρο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί και οριακά έχασαν την ισοπαλία μέσα από τα χέρια τους. Εντός έδρας η ομάδα του Χέιντεν έχει άλλη δυναμική, την στιγμή που η Φιορεντίνα δυσκολεύεται αρκετά μακριά από το γήπεδό της. Σε απόδοση 2.57 αξίζει να πάρουμε τον άσο της Stoiximan, είτε αυτό δώσει την πρόκριση στην Κλαμπ Μπριζ είτε όχι.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν

Όλα τα φώτα βέβαια είναι στραμμένα στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν, από το οποίο θα προκύψει και η δεύτερη φιναλίστ του φετινού Champions League. Επέζησε η «βασίλισσα» στο Μόναχο με το 2-2, σε ένα ακόμη ματς που ήταν κατώτερη από την αντίπαλό της. Η Μπάγερν δεν τρομάζει αλλά διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εδώ και καιρό έχει εναποθέσει στο Champions League όλες τις ελπίδες της για να σώσει την χρονιά. Οι μπουκ δίνουν δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί στους Μαδριλένους, όμως ίσως ήρθε η ώρα να πληρώσουν την τύχη που είχαν στα προηγούμενα νοκ άουτ παιχνίδια. Πάμε με το combo Χ & πρόκριση Μπάγερν (δηλαδή να προκριθεί η Μπάγερν στην παράταση ή τα πέναλτι) με απόδοση 8.00 στην Stoiximan. Επιπλέον, θα πάρουμε και τις 12+ προσπάθειες για γκολ της Μπάγερν στο 1.83 της Novibet.

Πάμε και σε μερικές ακόμη ειδικές επιλογές. Θα πάρουμε την over 0,5 τελική στην εστία του Βινίσιους και του Κέιν στο 1.95 της Stoiximan. Αμφότεροι σκόραραν στο πρώτο παιχνίδι, το να βρουν απλώς τον στόχο από μία φορά ο καθένας μοιάζει δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί. Τελευταία επιλογή το να μπει γκολ μετά το 76’, κάτι που πληρώνει 1.88 στην Stoiximan. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη, κάποια ομάδα (αν όχι και οι δύο) θα κυνηγάει το γκολ στο φινάλε.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
19:45

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα

1

2.57
BET: 25 units
Combo
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Χ & πρόκριση Μπάγερν

8.00
BET: 8 units
Ειδικό
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν 12+ προσπάθειες για γκολ

1.83
BET: 35 units
Combo
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Βινίσιους over 0,5 προσπάθεια στην εστία & Κέιν over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1.95
BET: 33 units
Ειδικό
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Γκολ μετά το 76′

1.88
BET: 34 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like