Αρχική » Χαμός στον Ερ. Αστέρα με τους οπαδούς–Αποκάλυψη για Λεσόρ που «έδιωξε» προπονητή και το «όχι» του Σφαιρόπουλου για Ράιτ

Χαμός στον Ερ. Αστέρα με τους οπαδούς–Αποκάλυψη για Λεσόρ που «έδιωξε» προπονητή και το «όχι» του Σφαιρόπουλου για Ράιτ

by admin

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σε πολύ βαθιά κρίση βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας.

Μετά από ακόμη μία αποτυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα, που ολοκληρώθηκε με τη συντριβή (100-55) από την Εφές στην Πόλη, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού της Αδριατικής λίγκας κόντρα στην Στουντέντσκι.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκε ακόμη και στο -18 απέναντι στην αντίπαλό της, ωστόσο έπειτα από ένα ματς «θρίλερ» κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 83-81. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ο κόσμος που ήταν στο κλειστό άρχισε να γιουχάρει πολύ έντονα και να ζητά την παραίτηση της διοίκησης! Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης αναγκάστηκε να τους καθησυχάσει ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε στον Τύπο της Σερβίας και προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις.

Αρχικά, ανέφερε ότι θα ήθελε για προπονητή τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς (σ.σ. τώρα είναι στην Μπεσίκτας), ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2017/18, αλλά απολύθηκε μετά την αποτυχία στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, όπου το μεγαλύτερο φταίξιμο είχε –σύμφωνα με τον πρόεδρο- ο Ματίας Λεσόρ, που αγωνιζόταν τότε εκεί και είχε κάνει λάθη σε κρίσιμα σημεία στον τελευταίο τελικό:

«Εάν ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς ήταν ελεύθερος, εκείνον θα είχα φέρει. Αλλά, να θυμάστε την αδικία που υπέστη τότε, με τα λάθη του πρώην παίκτη μας Ματίας Λεσόρ (σ.σ. του Παναθηναϊκού), ο οποίος πλέον είναι οργισμένος εχθρός του Ερυθρού Αστέρα, αυτό του άλλαξε την καριέρα. Τον ανάγκασαν να φύγει. Υπήρξαν αποδοκιμασίες, επιθέσεις, υβριστικά συνθήματα, παρά το γεγονός ότι ανήκε σε ένα γκρουπ ελπιδοφόρων προπονητών. Δεν είχαμε επιλογή τότε. Ο Σφαιρόπουλος κάνει σωστά τη δουλειά του. Εάν έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής; Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ήδη ένα τρόπαιο και κάποιοι δεν έχουν…».

Από ‘κει και πέρα, ο Τσόβιτς ερωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα για τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος ήταν στη λίστα της, αλλά κατέληξε στον Ολυμπιακό: «Υπήρχαν διάφοροι παίκτες, όπως ο Μόουζες Ράιτ, αλλά δεν τον ήθελε ο προπονητής και γι’ αυτό δεν ήρθε. Μας αρέσει αυτό ή όχι, δεν είμαστε προπονητές. Δεν υπάρχει δικαιολογία, εάν επιλέξεις λάθος, τότε κάνεις διορθώσεις. Έτσι πάει η δουλειά».

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ζητούν την παραίτηση της διοίκησης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like