Αρχική » Διέλα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δικαιωμένη που πήγα στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό – Το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος»

Διέλα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δικαιωμένη που πήγα στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό – Το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος»

by admin

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά στο μπάσκετ γυναικών, κατακτώντας το πρωτάθλημα με σκορ 3-2 στη σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η σούτινγκ γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Ιωάννα Δίελα, φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «NEWSROOM», εκεί όπου αρχικά ανέφερε πως νιώθει δικαιωμένη που πήγε στην ομάδα του Πειραιά από τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε ότι μια δύσκολη σεζόν ολοκληρώνεται με τον πιο γλυκό τρόπο.

Παράλληλα, έξηρε την ποιότητα του «τριφυλλιού», επισημαίνοντας πως το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος για τον Ολυμπιακό μετά τη μη κατάκτηση του κυπέλλου, στην οποία στάθηκε λέγοντας: «προσγειωθήκαμε όλες και είπαμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε και το πρωτάθλημα, κάναμε φόκους σε αυτό το στόχο».

Επίσης, στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν φέτος, ενώ αποθέωσε την Τόμπιν, αλλά και όλες τις παίκτριες που δεν είχαν μεγάλο ρόλο, όμως, στο φινάλε αποδείχθηκαν καθοριστικές για την επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου.

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον της έκανε λόγο πως προέχει να πανηγυρίσει με τις συμπαίκτριές της, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα για εκείνη είναι ο Ολυμπιακός.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like