Αρχική » Αταμάν: «Κανείς δεν μένει εκτός από το Game 3 – Η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη»

Αταμάν: «Κανείς δεν μένει εκτός από το Game 3 – Η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη»

by admin

Στο Βελιγράδι για δύο παιχνίδια που είτε θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague, είτε θα στείλουν τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Game 5 είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας, εκεί όπου έξηρε την ποιότητα των Ισραηλινών, τονίζοντας ότι η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο ματς μιας σειράς είναι μεγαλύτερη για τους προπονητές.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Αταμάν:

«Είναι play off, όλες οι σειρές είναι 1-1 εκτός της Ρεάλ. Οι ομάδες είναι καλά. Σημαντικό είναι η εμφάνιση την ημέρα του παιχνιδιού. Στο Game 1 κάναμε λάθη και χάσαμε. Στο Game 2 ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Την Τρίτη (30/4) πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς, αλλά σίγουρα κανείς δεν πηγαίνει, ούτε χάνει το Final Four αύριο. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να προκριθούμε, η Μακάμπι είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά επιθετικά. Παίζει καλό μπάσκετ με αυτοπεποίθηση».

Για τη διαφορά στην προετοιμασία με τόσες μέρες στη διάθεση των προπονητών ενόψει Game 3: «Στα play off, αυτό είναι νορμάλ. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη για τους προπονητές, αλλά στο φινάλε το θέμα είναι των παικτών και της εμφάνισής του στο παρκέ».

Για το αν πρέπει να κρίνονται οι σειρές στις 4 νίκες: «Νομίζω πως ήδη έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια, οπότε οι παίκτες θα “πεθάνουν”. Το best of five είναι αρκετό για τις σειρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like