Αρχική » Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την έξοδο της Άρσεναλ στην ουραγό της Premier League.

Η αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μπράμαλ Λέιν» (32.050), Σέφιλντ.
  • Διαιτητής: Σάμιουελ Μπάροτ.
  • Πρώτος γύρος: Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-0.
  • Η Άρσεναλ μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
  • Στις τελευταίες τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Γουλβς, χάνοντας τελικά με 1-0. Το γκολ του Σαράμπια στο 30’ έκρινε την αναμέτρηση, με την Σέφιλντ να έχει τις στιγμές της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, γκολ δεν μπόρεσε να βάλει και έτσι υπέστη τη 19η ήττα της στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 13 βαθμούς. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια για τις «λεπίδες», που παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με παθητικό 66 τερμάτων σε 26 παιχνίδια.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα over 3,5 εντός έδρας.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Άρτσερ, Μπάσαμ, Σλιμάνε, Ίγκαν, Νόρινγκτον-Ντέιβις και Λόου, ο Τζέμπισον λόγω ασθένειας κι ο τιμωρημένος Χόλγκεϊτ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γκρμπιτς – Αχμεντχότζιτς, Ρόμπινσον, Τράστι – Μπάλντοκ, Νόργουντ, Σούζα, Χάμερ, Λαρουσί – Μπρέρετον Ντίαζ, Μπρούστερ.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Έκλεισε τον Φεβρουάριο με τον καλύτερο τρόπο η Άρσεναλ, διαλύοντας με 4-1 τη Νιούκαστλ στο «Έμιρεϊτς». Πραγματοποιώντας άλλη μία επιβλητική εμφάνιση οι «κανονιέρηδες» πήραν το πέμπτο τους τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια για τον συγκεκριμένο μήνα κι έτσι παρέμειναν στο -2 από Λίβερπουλ και στο -1 από την Σίτι. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Μπότμαν στο 18’, ενώ ο Χάβερτζ πέτυχε το 2-0 στο 24’. Με γκολ του Σάκα (65’) και του Κίβιορ (69’) οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τη Νιούκαστλ απλώς να μειώνει λίγο πριν το φινάλε με τον Γουίλοκ.

Stat attack: Τρέχει σερί έξι νικών σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ στην Premier League.

Απουσίες: Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Τίμπερ που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά θέλει ακόμα καιρό για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αμφίβολοι οι Ζιντσένκο και Τομιγιάσου, μπήκαν στην αποστολή οι Ζεσούς και Πάρτεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο, Ράις – Σάκα, Μαρτινέλι, Χάβερτζ.

Προγνωστικά στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Τεράστια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, όπως αποτυπώνεται κι από τις αποδόσεις. Με την άμυνα της γηπεδούχου να μπάζει και την επίθεση των «κανονιέρηδων» να πετάει φωτιές, αξίζει να πάρουμε το over 3,5 στο 2.10 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like