Αρχική » Αλμέιδα: «Η νοοτροπία μου είναι να είμαστε πρώτοι, η μάχη πλέον δεν εξαρτάται από εμάς και πάντα υπάρχει κίνδυνος»

Αλμέιδα: «Η νοοτροπία μου είναι να είμαστε πρώτοι, η μάχη πλέον δεν εξαρτάται από εμάς και πάντα υπάρχει κίνδυνος»

by admin

Την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League έχασε στο… νήμα η ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 3-3 με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», δεχόμενη γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, στα λάθη της ομάδας του και στο γεγονός πως δέχθηκε εύκολα γκολ, ενώ, αναφέρθηκε και στη μάχη των playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και μετά λόγω του ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ήρθαν τα γκολ του αντιπάλου. Γυρίσαμε το παιχνίδι και στο τέλος ξανακάναμε λάθη. Με το παραμικρό γινόταν φάουλ υπέρ του αντιπάλου γιατί αυτό ψάξανε. Εμείς ήρθαμε για να ψάξουμε για τη νίκη αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τα δούμε».

Για την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η ΑΕΚ: «Πάντα με απασχολούν τα χαρακτηριστικά των γκολ. Αν υπάρχουν γκολ που προέρχονται από δικά μας λάθη, ναι φυσικά και με απασχολούν. Φαίνεται ότι αυτός που φταίει γι’ αυτό είμαι εγώ γιατί όταν δουλεύω πάνω σ’ αυτό και δεν διορθώνεται, το λάθος είναι δικό μου».

Για το αν η ΑΕΚ έχει πρόβλημα διαχείρισης αγώνα όταν έχει το προβάδισμα: «Σήμερα πιστεύω πως ναι αλλά όχι πριν. Μετά το 3-2 κάναμε αλλαγές και δεν είχαμε τρεις συνεχόμενες πάσες κι εκεί είναι ένα από τα λάθη. Δώσαμε τη δυνατότητα στην ομάδα να μας δημιουργήσει κίνδυνο μέσα από τα φάουλ που κέρδισε και μας έλειψε η ένταση στο παιχνίδι και ο έλεγχος εκεί που θα έπρεπε να τον έχουμε».

Για το ότι η ομάδα του μπαίνει 2η στα Playoffs και μιας δήλωσης του Αραούχο ότι είναι καλύτερα για την ΑΕΚ να μπαίνει δεύτερη: «Δεν συμφωνώ. Μου αρέσει να είμαι πρώτος και όχι δεύτερος και αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Η μάχη θα είναι μέχρι τέλους αλλά πλέον δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από άλλη ομάδα και πάντα υπάρχει κίνδυνος όταν εξαρτάσαι από άλλους».

Για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία: «Ο Γκαρσία αισθάνθηκε μια ενόχληση. Έχει αυτούς τους μικρούς τραυματισμούς από την αρχή της περιόδου. Είναι σημαντικός για εμάς κι ελπίζω να τον έχουμε για τα Play Offs. Λογικά θα αρχίσει να προπονείται από Τρίτη ή Τετάρτη».

Για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του όπως για παράδειγμα ότι δεν ήλεγξε τον Φετφατζίδη ή είχε κακή αντίδραση στις στατικές φάσεις του Άρη παρότι διαθέτει παίκτες με εμπειρία: «Κάποιες στιγμές υπήρχε νευρικότητα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης γιατί δεν είχαμε σωστή τοποθέτηση. Συμφωνώ σε όσα είπατε… Είναι αυτά τα λάθη που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι υπέρ ή κατά σου. Είναι πράγματα που έχουμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like