Αρχική » Προγνωστικά: Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

Προγνωστικά: Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

by admin

O Fotaras14 επιστρέφει με δυάδα απόδοσης 4.05 από τα ματς Ολυμπιακός – Άστον Βίλα και Αταλάντα – Μαρσέιγ.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες του Koubanezos.gr! Επιστροφή στη δράση για την στήλη μας με προγνωστικά σε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις από τα ευρωπαία σαλόνια.

Πρώτη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα, η οποία διεξάγεται στις 22:00 στο κατάμεστο στάδιο Καραϊσκάκης στο Πειραιά. Στο πρώτο παιχνίδι στο Βίλα Παρκ οι Πειραιώτες κατάφεραν και πήραν το διπλό με το εντυπωσιακό 2-4 μπροστά σε 41 χιλιάδες θεατές των «βίλανς». Όσον αφορά τώρα τον επαναληπτικό αγώνα, η δίψα του Ολυμπιακού για μια πρόκριση σε τελικό θα είναι αυτή που θα προσαρμόσει την ροή του αγώνα. Περιμένω ένα γρήγορο ματς με αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στοιχηματικά ποντάρω στο γκολ αμφότερες σε απόδοση 1.50 από την Stoiximan.

Προγνωστικά στο Αταλάντα – Μαρσέιγ

Δεύτερη επιλογή από το Μπέργκαμο και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Αταλάντα και τη Μαρσέιγ. Οι δυο ομάδες στο πρώτο ματς της σειράς ήρθαν ισόπαλες 1-1. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ένα σερί επιτυχιών και παίζουν επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με στόχο το γρήγορο γκολ. Δεδομένο το οποίο θα αξιοποιηθεί και θα ποντάρω στο over 1,5 γκολ ημιχρόνου στο 2.70 απόδοση από την Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 4.05
22:00

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Goal/goal

1.50
22:00

Αταλάντα – Μαρσέιγ

Over 1,5 στο 1ο ημίχ.

2.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like