Αρχική » Προγνωστικά: Star του NBA στο 70.00

Προγνωστικά: Star του NBA στο 70.00

by admin

Προγνωστικά από τις μάχες των play off της Euroleague έχει ο Μάκης Λιοσάτος. Βρήκε ειδικό στοίχημα λαβράκι, σε απόδοση 70.00!

Προγνωστικά: Αστέρας του ΝΒΑ σε απόδοση 70.00

Αγαπητοί φίλοι θεωρώ τα play off της Euroleague το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, πριν το final four. Μόνο οι Ολυμπιακοί αγώνες και το Mundial είναι σημαντικότεροι για μένα. Ψάχνοντας τα προγνωστικά, βρήκα μια απόδοση που μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο δώρο.

Ο Ρίκι Ρούμπιο προσφέρεται σε απόδοση 70.00 να είναι 1ος σκόρερ στον σημερινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Φυσικά και προέρχεται από μια περιπέτεια που τον άφησε καιρό εκτός αγώνων, άλλα έχει επιστρέψει κανονικά εδώ και μήνες. Προφανώς και δεν βρίσκεται στην κατάσταση που τον έχουμε συνηθίσει, άλλα σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό.

Άρχισε να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες και προσπάθειες. Τα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά, αναμένεται να είναι όλα κλειστά και σε χαμηλά σκορ. Έτσι μπορεί να έχουμε τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, ακόμα και εκεί κοντά στους 15 πόντους. Ο πρώην star του NBA, στην καλή του μέρα μπορεί να τους πιάσει και σε ένα ημίχρονο…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Ειδικό
22:00

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

1ος σκόρερ Ρίκι Ρούμπιο

70.00
BET: 8 units
Ειδικό
22:00

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Ρίκι Ρούμπιο 9+ πόντοι

4.05
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Euroleague

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Ακριβές σκορ σειράς: 3-2

3.75
BET: 8 units
Μακροχρόνιο Euroleague

Ζευγάρι τελικού

Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε

17.00
BET: 8 units
Μακροχρόνιο ΝΒΑ

Να φτάσει στον τελικό

Λ.Α. Κλίπερς

6.50
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like