Αρχική » Προγνωστικά europa league: Δύο και να καίνε

Προγνωστικά europa league: Δύο και να καίνε

by admin

Ο Αριστοτέλης επιστρέφει με δυάδα από τις σημερινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά: Άγιαξ – Άστον Βίλα

Καλησπέρα φίλοι μου καλοί! Επιστρέφουμε στην ενεργό δράση μετά από καιρό. Ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε. Μελετήσαμε λοιπόν και ξεχωρίσαμε μία πολύ ωραία δυάδα για τα σημερινά προγνωστικά Europa league και conference.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Άγιαξ – Άστον Βίλα. Πώς βρεθήκανε αυτές οι δύο ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση είναι πραγματικά περίεργο. Οι γηπεδούχοι σημαντικά πεσμένοι, βρίσκονται στην έκτη θέση στο πρωτάθλημά τους ενώ έφτασαν να παλεύουν για την σωτηρία τους πριν κάποιους μήνες, πλέον ανέβηκαν και χτυπάνε τετράδα. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ψηλά στην Premier League και παλεύουν για μία ευρωπαϊκή πορεία. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν ενώ μπάζουν αμυντικά, θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.50 από την Stoiximan.

 

Προγνωστικά Europa league: Μίλαν – Σλάβια Πράγας

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Μίλαν – Σλάβια Πράγας. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς οι γηπεδούχοι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, κάνουν πολύ δυνατή χρονιά στην Ιταλία, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και εντός έδρας δύσκολα γκελάρουν. Η Σλάβια Πράγας είναι δυνατή ομάδα αλλά όχι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Θα επιλέξουμε λοιπόν τον άσο σε απόδοση 1.47 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.20 και θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Δύο και να καίνεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δύο και να καίνε

Δυάδα απόδοσης 2.20
19:45

Άγιαξ – Άστον Βίλα

Over 2,5

1.50
22:00

Μίλαν – Σλάβια Πράγας

1

1.47
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like