Αρχική » ΣΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! – Koubanezos.gr

ΣΟΚ πριν τον Ολυμπιακό! – Koubanezos.gr

by admin

Αυτό του έλειπε…

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται ενόψει του ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους την Κυριακή, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε ποδοσφαιριστή του να τραυματίζεται στην προπόνηση της Πέμπτης (9/5).

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (12/5) με τον Ολυμπιακό μιας και όπως έγινε γνωστό ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

“Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, με την προετοιμασία για Ολυμπιακό να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

Ανησυχία για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Πηγή: Sportdog

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like